reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
No my tez mozemy przedluzyc za hajs ale ja uwazam, ze nie powinno byc, ze mam wakacje w umowie do 26 a wyjebuja nas 25...
moim zdaniem ktoś kto pisał umowę się jebnął. I trzeba to zgłosić. Szczerze to nigdy nie spotkałam się z ofertą na 9 dni szczególnie w Egipcie.

Mi się babka w biurze jebła z datą wiz w Turcji. Dlatego już nie korzystam z biur i sama sobie w necie kupuję bezpośrednio przez stronę 🙄

Czy już się można zapisywać na czerwiec? Mam dzisiaj tyle optymizmu w sobie, że zaraz wybuchnę, już obliczyłam, że jak mam dzisiaj owu, to 11dpo to będzie 6.06, a wtedy mam odebrać wyniki biopsji, więc mam urlop i to idealny dzień na pójście na betę po tym jak wysikam w 10dpo pierwszy cień 😅
Kocham tak optymistyczne piękne, pełne wiary, nadziei i słońca nastawienie. Lubię czytać nasze wpisy ubrane dokładnie w te emocje. Mimo, że dotyczy to cyklu kogoś innego, mnie też zaraża optymizmem 🥰😍😘

reklama
Do góry