Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
bo ja zawsze jak latam z Tui to jest 8 dni. Od soboty do soboty itp.Mialam 18-26 w umowie
dobrze mówiszz tego co dziewczyny pisaly, to zastrzyk utrzymuje się do 14 dni, a pęcherzyk pęka chyba 24-36h po podaniu (ale mogłam coś źle zapamiętać) - więc w sumie na dwoje babka wróżyła czy będzie coś widać dzisiaj już
No10 razy sprawdzalismy umowebo ja zawsze jak latam z Tui to jest 8 dni. Od soboty do soboty itp.
ale jak masz umowę do jutra to pytanie na kiedy masz bilety na samolotNo10 razy sprawdzalismy umowe
To oby pękły bo tak to jutro też będę musiała pewnie iść Nie wiem co z testowaniem, bo wczoraj z ciekawości robiłam test ale kreska minimalna tylko, a 7 czerwca mamy imprezę i liczyłam, że będzie wiadomoz tego co dziewczyny pisaly, to zastrzyk utrzymuje się do 14 dni, a pęcherzyk pęka chyba 24-36h po podaniu (ale mogłam coś źle zapamiętać) - więc w sumie na dwoje babka wróżyła czy będzie coś widać dzisiaj już
my tez mieliśmy tak dwa lata temu ze wylot był po północy a pokój do 12:00 i nas mieli wyjebac z pokoju ale korzystać ze wszystkiego można było. Wtedy zapłaciliśmy 20 dolarów za przedłużenie pokoju do 21Pozatym.mialam od 18 a bylismy tu na miejscu 19 o 5 rano wiec jaki to nocleg.. na to przymkne oko, ale.nie ze nas wyjebią dzien wcześniej
Nie, robimy screeny czatu, bierzemy rachunki i nie ma opcji.ale jak masz umowę do jutra to pytanie na kiedy masz bilety na samolot
Strasznie dziwna sytuacja i na pewno bym tego tak nie zostawiła.
ja tych dni z lotami to nigdy nie liczę bo różnie bywa. Chociaż rok temu zyskałam bo wylot mieliśmy po północy i już nad ranem byliśmy w hotelu więc cały dzień był. No i wymeldowanie zawsze do 12 ale to w każdym kraju tak jest i u nas w Pl równieżmy tez mieliśmy tak dwa lata temu ze wylot był po północy a pokój do 12:00 i nas mieli wyjebac z pokoju ale korzystać ze wszystkiego można było. Wtedy zapłaciliśmy 20 dolarów za przedłużenie pokoju do 21
No my tez mozemy przedluzyc za hajs ale ja uwazam, ze nie powinno byc, ze mam wakacje w umowie do 26 a wyjebuja nas 25...my tez mieliśmy tak dwa lata temu ze wylot był po północy a pokój do 12:00 i nas mieli wyjebac z pokoju ale korzystać ze wszystkiego można było. Wtedy zapłaciliśmy 20 dolarów za przedłużenie pokoju do 21