reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

No i ujjjj wielki 2 bombelki (nie moje) i 3 dzędzelki.
Nie moglam czekac do 12 na kolezanke bo osrałabym się wiec pojechalam sama + zakupu, skoro juz bylam i siury zbieralam, bo przed wyjściem chcialo mi sie sikać. No i dupa, nawet biorąc pod uwage, ze siki 1h 20 min trzymane to cis powinno byc a nie ma 🙎‍♀️🤷‍♀️

Załączniki

• 20230504_094903.jpg
    20230504_094903.jpg
    753,9 KB · Wyświetleń: 170
reklama
@black_angel dawaj ten test!

A ja nadal nie mam okresu.
Wczoraj w ogóle jeszcze jakaś głupia nadzieja się we mnie tliła, że może mnie test oszukał, bo temperatura wysoko 🥲 Ale dzis totalny spadek temp i świeczka zdeptana 🌧️
Ajajaj, kiedy ten cionsz przyjdzie ☹️
Bardzo mi przykro 😔 Wiem doskonale, że to oczekiwanie na okres kiedy poprzedni cykl jest już stracony jest najgorsze... w końcu nowy cykl - nowe nadzieje, a jaka tu przyjemność z czekania na tą czerwoną cholerę 😒 Ja akurat jestem dodatkowo okropne niecierpliwą osobą i nie potrafię sobie w takim momencie znaleźć żadnego zajęcia, które pozwoliłoby mi oderwać myśli.

Bardzo mi przykro 😔 Wiem doskonale, że to oczekiwanie na okres kiedy poprzedni cykl jest już stracony jest najgorsze... w końcu nowy cykl - nowe nadzieje, a jaka tu przyjemność z czekania na tą czerwoną cholerę 😒 Ja akurat jestem dodatkowo okropne niecierpliwą osobą i nie potrafię sobie w takim momencie znaleźć żadnego zajęcia, które pozwoliłoby mi oderwać myśli.
Mam tak samo jak Ty ☹️

Nie moglam czekac do 12 na kolezanke bo osrałabym się wiec pojechalam sama + zakupu, skoro juz bylam i siury zbieralam, bo przed wyjściem chcialo mi sie sikać. No i dupa, nawet biorąc pod uwage, ze siki 1h 20 min trzymane to cis powinno byc a nie ma 🙎‍♀️🤷‍♀️
A masz na jutro jeszcze? Beż tego plastiku tez nic nie widać?

ehh 😞 a ile to już dpo? 12?

reklama
Mam jeszcze pinka i facelle, więc coś siknę, chyba, że temperatura spadnie. Ale były emocje co ???? Im blizej byłam w domu, tym czesciej mowiłam sobie, pewnie będzie negatywny 😅🤣 a nie mogłam się tak zaskoczyć.

22.12 o 14.30 miałam peak
No nie powiem, bo ja już trenowałam nóżkę, aby cię wykopać na styczniówki 😅 Ale może jeszcze nie wszystko stracone? Kurczę, jakoś nie lubię się z pinkami, na Facelle miałam już ładną kreskę kiedy na pinku był ledwo cień 😫

Do góry