reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

No i ujjjj wielki 2 bombelki (nie moje) i 3 dzędzelki.
Nie moglam czekac do 12 na kolezanke bo osrałabym się wiec pojechalam sama + zakupu, skoro juz bylam i siury zbieralam, bo przed wyjściem chcialo mi sie sikać. No i dupa, nawet biorąc pod uwage, ze siki 1h 20 min trzymane to cis powinno byc a nie ma 🙎‍♀️🤷‍♀️

Załączniki

• 20230504_094903.jpg
    20230504_094903.jpg
    753,9 KB · Wyświetleń: 171
reklama
@black_angel dawaj ten test!

A ja nadal nie mam okresu.
Wczoraj w ogóle jeszcze jakaś głupia nadzieja się we mnie tliła, że może mnie test oszukał, bo temperatura wysoko 🥲 Ale dzis totalny spadek temp i świeczka zdeptana 🌧️
Ajajaj, kiedy ten cionsz przyjdzie ☹️
Bardzo mi przykro 😔 Wiem doskonale, że to oczekiwanie na okres kiedy poprzedni cykl jest już stracony jest najgorsze... w końcu nowy cykl - nowe nadzieje, a jaka tu przyjemność z czekania na tą czerwoną cholerę 😒 Ja akurat jestem dodatkowo okropne niecierpliwą osobą i nie potrafię sobie w takim momencie znaleźć żadnego zajęcia, które pozwoliłoby mi oderwać myśli.

Bardzo mi przykro 😔 Wiem doskonale, że to oczekiwanie na okres kiedy poprzedni cykl jest już stracony jest najgorsze... w końcu nowy cykl - nowe nadzieje, a jaka tu przyjemność z czekania na tą czerwoną cholerę 😒 Ja akurat jestem dodatkowo okropne niecierpliwą osobą i nie potrafię sobie w takim momencie znaleźć żadnego zajęcia, które pozwoliłoby mi oderwać myśli.
Mam tak samo jak Ty ☹️

Nie moglam czekac do 12 na kolezanke bo osrałabym się wiec pojechalam sama + zakupu, skoro juz bylam i siury zbieralam, bo przed wyjściem chcialo mi sie sikać. No i dupa, nawet biorąc pod uwage, ze siki 1h 20 min trzymane to cis powinno byc a nie ma 🙎‍♀️🤷‍♀️
A masz na jutro jeszcze? Beż tego plastiku tez nic nie widać?

ehh 😞 a ile to już dpo? 12?

reklama
Mam jeszcze pinka i facelle, więc coś siknę, chyba, że temperatura spadnie. Ale były emocje co ???? Im blizej byłam w domu, tym czesciej mowiłam sobie, pewnie będzie negatywny 😅🤣 a nie mogłam się tak zaskoczyć.

22.12 o 14.30 miałam peak
No nie powiem, bo ja już trenowałam nóżkę, aby cię wykopać na styczniówki 😅 Ale może jeszcze nie wszystko stracone? Kurczę, jakoś nie lubię się z pinkami, na Facelle miałam już ładną kreskę kiedy na pinku był ledwo cień 😫

Do góry