Bolilol
Fanka BB :)
terapia przy winku!Kochana powinnaś prowadzić gabinet i przyjmować pacjentów na terapię
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
terapia przy winku!Kochana powinnaś prowadzić gabinet i przyjmować pacjentów na terapię
Dziękuję dziewczyny , że sprowadziłyście mnie na ziemię, ja doczytałam trochę dzisiaj też rano o tych wynikach i już mi trochę lepiej. Ten stres z tych kilku dni opadł już trochę, muszę się jakoś trzymać ostatnio za dużo sobie biorę do głowy i to trochę wszystko faktycznie mnie przytłoczyło ( szczególnie starania).tu nie ma za co przepraszać, każdemu zdarzają się chwile załamania, ale... zadbaj o siebie proszę. Musisz być pod ogromnym ciężarem. I po tym co wczoraj pisałaś odniosłam wrażenie, że dźwigasz go sama. Pamiętaj proszę, że w staraniach nie ma "winy" jednej strony. Staracie się razem o Wasze wspólne dziecko, jako zespół - i mówię to z perspektywy osoby, u której niepowodzenia prawdopodobnie jednak wynikają ze stanu partnera. Nie przyszłoby mi do głowy, żeby mojemu ukochanemu mężowi powiedzieć, że nasze niepowodzenia to jego wina. A Ty wczoraj powiedziałaś tak do osoby, którą powinnaś kochać, szanować i cenić najbardziej na świecie - do siebie. Nie tędy droga kochana
Niech zbiera, a potem daje 2 kreski i niech spada na mamuśkiChyba @black_angel zbiera siuśki mocy
albo kupiła tyle testów, że czeka na jakiś większy transport do domuChyba @black_angel zbiera siuśki mocy
no ale ile można zbierać. Ja już trzy razy byłam sikać!Niech zbiera, a potem daje 2 kreski i niech spada na mamuśki
To po winieno ale ile można zbierać. Ja już trzy razy byłam sikać!
dzisiaj jeszcze nie piłamTo po winie
Dziękuję co ja bym bez Was zrobiłaKażdy ma czasem gorszy dzień. Nie przejmuj się. Ważne, że dziś jest nowa energia do działania i trzeźwa głowa