U
użytkownik 213578
Gość
Mnie proszę jednak wypisać z testowania w tym miesiącu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czemu?Mnie proszę jednak wypisać z testowania w tym miesiącu
Trzy dni po to jeszcze spoko!Ja w tym cyklu biore acard wg myśli 1 lekarza, od skończonej miesiączki. Tylko co mi moze to pomóc, jesli owulka 3 dni po stosunku nastąpiła (i to jeszcze nie jest pewne).
My na delikatesy... delikutasy i LirojJeszcze jest Auchan - Ołszoł
i Leroy Merlin - Lerłe Merle
Ale to chyba nie tylko starsi przekrecają
My ze starym to na Auchan mówimy Ruchan
Ja lubie takie kawałki, pisząc to mam ślinotok... i juz mam ten smak i czuje ten sok cieknący po brodzie a za pierwszym razem szczypał i drętwiał mi język.no ja posłałam starego do lidla i jestem w szoku jaki ten ananas dobry! Zblendowałam go z nektarynką i jabłkiem i mega smoothie wyszło!
nie zdążę, dziś podany ovitrelleczemu?
aaaaanie zdążę, dziś podany ovitrelle
To liczę że z przytupem rozpoczniesz dwukreskowy czerwiec!nie zdążę, dziś podany ovitrelle
więc myślę że testowanie za 2 tygodnie, o ile pęknie po zastrzyku. Zdarzało Wam się, że nie pękały?aaaaa
Masz pewnie zaraz wizytę u gina, więc będziesz wiedziała czy pękł.więc myślę że testowanie za 2 tygodnie, o ile pęknie po zastrzyku. Zdarzało Wam się, że nie pękały?