amusedxxx
Fanka BB :)
Ja bym nie zasnęła tylko się kręciła z boku na bok, a to chyba jeszcze gorzej potem wpłynie na pomiar?Ja nie pomogę bo ja w takiej sytuacji zaciskam nogi i staram się wstać o czasie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja bym nie zasnęła tylko się kręciła z boku na bok, a to chyba jeszcze gorzej potem wpłynie na pomiar?Ja nie pomogę bo ja w takiej sytuacji zaciskam nogi i staram się wstać o czasie
Jakby coś to ja też mam pomysł w zanadrzu Zaraz zarzucimy Szefową pomysłami i pykniemy 1500 stron@Brownie1992 jak coś to mam jeden pomysł nie będę Ci się wcinać, ale jak nie masz to wrzucę
Ja olalam suple na czas wakacji. Ale w sumie już wcześniej olalam. Mąż wzial leki i tebfertil.To ja mam jeszcze szybkie pytanko- czy jak wyjeżdżacie na wakacje to bierzecie witaminki, czy odpuszczacie suplementację? Stary wiadomo, że będzie jadł, może nawet podwójną dawkę ale ja sama nie wiem czy nie olać na tydzień sprawy
ja biorę witaminki ze sobąTo ja mam jeszcze szybkie pytanko- czy jak wyjeżdżacie na wakacje to bierzecie witaminki, czy odpuszczacie suplementację? Stary wiadomo, że będzie jadł, może nawet podwójną dawkę ale ja sama nie wiem czy nie olać na tydzień sprawy
Zawsze ze sobą biorę, ale najczęściej zapominam je brać jak sobie przypomnę to łykamTo ja mam jeszcze szybkie pytanko- czy jak wyjeżdżacie na wakacje to bierzecie witaminki, czy odpuszczacie suplementację? Stary wiadomo, że będzie jadł, może nawet podwójną dawkę ale ja sama nie wiem czy nie olać na tydzień sprawy
Niby dobrze ale już mi się nie podoba. W ogłoszeniu pięknie napisane, praca biurowa obsługa sklepu internetowego a okazuje się, że facet niezłą harówkę oferuje nie dość, że praca po 9-10 godzin to jeszcze życzy sobie żeby co drugą niedzielę przyjśćI jak poszło?
lipaNiby dobrze ale już mi się nie podoba. W ogłoszeniu pięknie napisane, praca biurowa obsługa sklepu internetowego a okazuje się, że facet niezłą harówkę oferuje nie dość, że praca po 9-10 godzin to jeszcze życzy sobie żeby co drugą niedzielę przyjść
I to wszystko za słabe pieniądze
Ja biorę, kupiłam takie pudełko z przedziałami by nie brać tych wszystkich opakowan i jazdaTo ja mam jeszcze szybkie pytanko- czy jak wyjeżdżacie na wakacje to bierzecie witaminki, czy odpuszczacie suplementację? Stary wiadomo, że będzie jadł, może nawet podwójną dawkę ale ja sama nie wiem czy nie olać na tydzień sprawy
Wiesz co na mnie dobrze działa Acatar w tabletkach jak łyknę to mam spokój na 6 godzinWspółczuje czyli na rozmowie byłaś bardzo pociągająca?