reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
To ja mam jeszcze szybkie pytanko- czy jak wyjeżdżacie na wakacje to bierzecie witaminki, czy odpuszczacie suplementację?😊 Stary wiadomo, że będzie jadł, może nawet podwójną dawkę😝 ale ja sama nie wiem czy nie olać na tydzień sprawy 😅

To ja mam jeszcze szybkie pytanko- czy jak wyjeżdżacie na wakacje to bierzecie witaminki, czy odpuszczacie suplementację?😊 Stary wiadomo, że będzie jadł, może nawet podwójną dawkę😝 ale ja sama nie wiem czy nie olać na tydzień sprawy 😅
Ja olalam suple na czas wakacji. Ale w sumie już wcześniej olalam. Mąż wzial leki i tebfertil.

Zawsze ze sobą biorę, ale najczęściej zapominam je brać 😜 jak sobie przypomnę to łykam

Niby dobrze ale już mi się nie podoba. W ogłoszeniu pięknie napisane, praca biurowa obsługa sklepu internetowego a okazuje się, że facet niezłą harówkę oferuje nie dość, że praca po 9-10 godzin to jeszcze życzy sobie żeby co drugą niedzielę przyjść 😅
I to wszystko za słabe pieniądze

Niby dobrze ale już mi się nie podoba. W ogłoszeniu pięknie napisane, praca biurowa obsługa sklepu internetowego a okazuje się, że facet niezłą harówkę oferuje nie dość, że praca po 9-10 godzin to jeszcze życzy sobie żeby co drugą niedzielę przyjść 😅
I to wszystko za słabe pieniądze
lipa :(

Ja biorę, kupiłam takie pudełko z przedziałami by nie brać tych wszystkich opakowan i jazda

reklama
Współczuje 🙈 czyli na rozmowie byłaś bardzo pociągająca? 👃😁
Wiesz co na mnie dobrze działa Acatar w tabletkach jak łyknę to mam spokój na 6 godzin 😅
Ale to tylko za dnia sobie łykam na noc nie biorę, mam lekką fazę po tym 😱
Także poszłam na fazie na rozmowę, może to lepiej przynajmniej miałam wyjebane 🤣

Do góry