aurii_orelii
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ona to chyba ma wiecznie zły humorohoo.. przyszła moja ch*owa koleanka do pracy w złym humorze. Ciekawa jestem czym mi będzie chciała dzisiaj dopier*olić
ona ma zły albo ch*owy. Nie ma inaczejOna to chyba ma wiecznie zły humor
Wybrałam salomonowe rozwiązanie idę zdjąć z jednego paznokcia, żeby nikt mi nie kazał tego wygryzać w szpitalu. Strategicznie mam french, więc nie będzie się rzucać w oczy
tez mam frencha wemę ze soba pilnik, najwyżej będę piłowałaWybrałam salomonowe rozwiązanie idę zdjąć z jednego paznokcia, żeby nikt mi nie kazał tego wygryzać w szpitalu. Strategicznie mam french, więc nie będzie się rzucać w oczy
na to po takim mega długim seksie czasem dostaje zapalenia uro furagina i vadżina z cewka jak nowauroFuragin lek bez recepty mi pomaga na zapalenie pęcherza, bez konieczności brania antybiotyku, ale to mi
I współczuję, że Cię złapało
To samo, ja się od wczoraj faszeruję Acatarem w tabletkach … trudno, ja chce oddychać, a ciąża to loteriaJa osobiście chyba wolałabym już brać furaginę niż stosować antybiotyk ale też wyznaję zasadę, że dopóki nie potwierdzę ciąży testem/betą to w niej po prostu nie jestem. Inaczej bym zwariowała
Przestałam mierzyc temp, dzisiejsza noc nieprzespana także nawet nie było po coTo samo, ja się od wczoraj faszeruję Acatarem w tabletkach … trudno, ja chce oddychać, a ciąża to loteria