aurii_orelii
Fanka BB :)
jesteś pewna, że to wcierka a nie utleniacz?Ja mam 29 lat, a po stosowaniu wcierki na skore głowy powychodziło mi sporo siwych włosów. To (jeszcze) nie wyznacznik starości
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jesteś pewna, że to wcierka a nie utleniacz?Ja mam 29 lat, a po stosowaniu wcierki na skore głowy powychodziło mi sporo siwych włosów. To (jeszcze) nie wyznacznik starości
Ja mam 26 km do pracy to bym musiała chyba wczoraj wyjechaćJa od lutego ćwicze regularnie ale wczoraj dołożyłam więcej ciężarów a później stary mi powiedział, że już piwnica wyremontowana mogę jechać rowerem.. Tak.. to jego wina!
Takjesteś pewna, że to wcierka a nie utleniacz?
Mój znajomy jedzie od listopada z Bangkoku do Polski. Dziennie robi an rowerze ponad 100 kmJa mam 26 km do pracy to bym musiała chyba wczoraj wyjechać
Ale elektrycznym?Mój znajomy jedzie od listopada z Bangkoku do Polski. Dziennie robi an rowerze ponad 100 km
Ja mam bardzo ciemne czkoladowe włosy, Więc ten jeden rzucał się w oczy. Myślałam, że to diament bo się tak świecił no ale ni ch* ja
uuuu, będzie tylko gorzej terazMały update od mnie... to nie zakwasy... znalazłam u siebie dzisiaj pierwszego siwego włosa...
współczuje, dobrze ze mozesz pisaćNie robiłam. Już nawet do internisty nie chodzę tylko do laryngologa. Wczoraj obmacał mnie cala. Kazał odstawić ten antybiotyk, bo dostałam zapalenia jamy ustnej od tego wszystkiego nie mogę jeść, pić a nawet gadać.. jutro idę na kontrol i albo da mi zastrzyki w duupsko albo już całkiem odstawimy i teraz walczę z zakażeniem w gębie
haha nie pedałowymAle elektrycznym?