reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
No to powiem Ci, że facet jest niepoważny. Do dziecka taki tekst, biedaczek się pewnie przestraszył 😱 Rozumiem strach o własne dzieci ale takie rzeczy załatwia się między rodzicami nie do niewinnego dzieciaka „musisz stąd wyjść” 🫣 Koleżanka słabo się zachowała, że nie zareagowała. Ja bym się chyba z gościem rozmówiła, co to ma być …
Jak zadzwoniłam do niej to tak bylam wsciekla i glosno mowilam, ze on mnie slyszał i dlatego zawinął dzieci i doopsko i poszedł won. Mnie tez rozczarowała. Ale pisze kolejny raz, ze glupio jej i przeprasza.

Różne cykle .. :(
Mi się mocno skróciły , miałam 31, 30 , 29 , 28 teraz mam 25 ,26, 27 taka spadkowa tendencja, teraz już nie wiem co na to wpłynęło, czy treningi , utrata kg czy dieta czy inozytol ( ale już nie biorę) , ale w sumie to lepiej dla mnie, zawsze to jakoś mniejsze odliczanie do następnego.

Mi się mocno skróciły , miałam 31, 30 , 29 , 28 teraz mam 25 ,26, 27 taka spadkowa tendencja, teraz już nie wiem co na to wpłynęło, czy treningi , utrata kg czy dieta czy inozytol ( ale już nie biorę) , ale w sumie to lepiej dla mnie, zawsze to jakoś mniejsze odliczanie do następnego.
ale lutealna ciągle ta sama?

reklama
Do góry