Brownie1992
Moderator
Szybko pykniesz6h drogi pestka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Szybko pykniesz6h drogi pestka
Ale ja zupełnie na serio w zeszłym roku kupiłam chyba 6 różnych na wakacje a zapłaciłam grosze. Tylko ja akurat mam małe cycki, gorzej z dupskiemTy się nie śmiej, moja siostra kupiła po taniości i sobie chwali
W Angli primark to jak bierdonka jest w PL w kazdym mieścieKurczę wy macie nawet Primark, na moim zadupiu można pomarzyć o takich sklepach
To dotyczy dziecka, i juz sama nie wiem czy ja jestem wyluzowana , czy niektorzy za dlugi kij w doopie noszą. Chcecie opis czy nie?Co się stało?
Aaa to myślałam że śmiejesz, ale są spoko stroje i ceny w stosunku do innych stron lepsze i widzialam na własne oczy, że nie ma lipyAle ja zupełnie na serio w zeszłym roku kupiłam chyba 6 różnych na wakacje a zapłaciłam grosze. Tylko ja akurat mam małe cycki, gorzej z dupskiem
A ja nie wiedziałam i wcale mi nie jest z tego powodu głupioJa wiedziałam kto to bejba, ale o wiele lepsza przez ten fakt nie jestem w tym temacie
Bo za wiele nie straciłaś z tego powoduA ja nie wiedziałam i wcale mi nie jest z tego powodu głupio
Nienawidzę Biedronki .. na moje nieszczęście to najbliższy sklep w mojej okolicy jak widzę te palety i ludzi z wózkami szerszymi od alejek to mam ochotę barana w ścianę trzasnąć xdW Angli primark to jak bierdonka jest w PL w kazdym mieście
No serio, może jakościowo nie powala ale w sieciówkach jest taka sama lipa teraz za cenę dwukrotnie wyższą. Ja tam nawet sukienki letnie kupuję. Jedynie co to nie kupuję tam rzeczy na jesień/zimę ale latem jakaś szmatka na kilka razy a później jeb na VintedAaa to myślałam że śmiejesz, ale są spoko stroje i ceny w stosunku do innych stron lepsze i widzialam na własne oczy, że nie ma lipy
Ja biorę Folik, ale tylko z tego wzgledu, że to lek a nie suplement.A powiedzcie mi dziewczyny... (chyba że mam szukać osobnego wątku) jaki kwas foliowy przyjmujecie? Bo ja w sumie kupiłam jakiś pierwszy lepszy w aptece, ale kończę już opakowanie i zastanowiłabym się może nad jakimś polecanym