nindziaa
Moderator
Kurczę wy macie nawet Primark, na moim zadupiu można pomarzyć o takich sklepachPodjedź do Primarka. Jest dużo strojów, narzutek i takiej wlasnie mody plażowej w spoko cenach.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurczę wy macie nawet Primark, na moim zadupiu można pomarzyć o takich sklepachPodjedź do Primarka. Jest dużo strojów, narzutek i takiej wlasnie mody plażowej w spoko cenach.
co się stało?Ale się wkur....am..... ludzie dorosli to debile
Właśnie mieliśmy jechać w weekend ale mamy imprezę rodzinnąPodjedź do Primarka. Jest dużo strojów, narzutek i takiej wlasnie mody plażowej w spoko cenach.
Pueria uno, w tych witaminach on jest.A powiedzcie mi dziewczyny... (chyba że mam szukać osobnego wątku) jaki kwas foliowy przyjmujecie? Bo ja w sumie kupiłam jakiś pierwszy lepszy w aptece, ale kończę już opakowanie i zastanowiłabym się może nad jakimś polecanym
Zapraszamy do KrakowaKurczę wy macie nawet Primark, na moim zadupiu można pomarzyć o takich sklepach
Ja też typ łazika( wygodny but musi być i workout wlączony w telu ) i oglądacza wszystkiego , głowa obrotowa , nie bawi mnie opalanie i leżenie plackiem, tylko jak mam okresTo ja się nie nadaję na takie polecajki U mnie na wakacjach najważniejsze są buty trekkingowe i plecak
Planuję kupić super krótkie jeansowe spodenki
Ty się nie śmiej, moja siostra kupiła po taniości i sobie chwalistroje kąpielowe - shein
Czuje się jak leńJa też typ łazika( wygodny but musi być i workout wlączony w telu ) i oglądacza wszystkiego , głowa obrotowa , nie bawi mnie opalanie i leżenie plackiem, tylko jak mam okres
6h drogi pestkaZapraszamy do Krakowa
Ja wiedziałam kto to bejba, ale o wiele lepsza przez ten fakt nie jestem w tym temacieJa też żyję w jaskini Ale to już się wydało przy okazji eurowizji