Bolilol
Fanka BB :)
no i dobrze! Ekstra! A na ile?All inclusive. Nie zamierzamy zwiedzać tylko żreć i się bzykać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no i dobrze! Ekstra! A na ile?All inclusive. Nie zamierzamy zwiedzać tylko żreć i się bzykać
Masz mnóstwo czasu Pozamawiaj całą stertę, poprzymierzaj i najwyżej odeślesz i zamówisz inneWłaśnie boje się czy mi się sprawdza bo mam duży biust
O to to, kurde może ja też żyje w jaskini?ja uważam, że to nie są sprawy na fejsa. Ale ja żyję pod kamieniem, to nie wiem czy to obiektywna opinia
W komentarzach jest zazwyczaj dużo zdjęć na ciele od kupujących z podanymi wymiarami Jak nie ma dużo opinii to nie bioręWłaśnie boje się czy mi się sprawdza bo mam duży biust
Ja też żyję w jaskini Ale to już się wydało przy okazji eurowizjiO to to, kurde może ja też żyje w jaskini?
Podjedź do Primarka. Jest dużo strojów, narzutek i takiej wlasnie mody plażowej w spoko cenach.Właśnie czekam na polecajki wakacyjne z linkami
Na tydzieńno i dobrze! Ekstra! A na ile?
Co się stało?Ale się wkur....am..... ludzie dorosli to debile