Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
można iść skonsultować lepkość i upłynnienie bo to też jest ważne w zapłodnieniu. Przy okazji zbada jajka i jak najbardziej wartoMąż ma badaninia jakie ma ... czy mam.osc do lekarza
Co masz.na myśli?lepkość ? Czyli co I czy urolog pomoże?można iść skonsultować lepkość i upłynnienie bo to też jest ważne w zapłodnieniu. Przy okazji zbada jajka i jak najbardziej warto
z tego co widzę na badaniach to lepkość nasienia jest podwyższona i z upłynnienie coś jest nie tak. Więc jakby za gęsta spermaCo masz.na myśli?lepkość ? Czyli co I czy urolog pomoże?
Dzięki, ale pewnie i tam.wyjdzie że moja winaOoo, widzę, że ktoś wziął dosłownie moje słowa o szampanie @anyżowe_love a tak na serio to skonsultować się z andrologiem. Jeżeli boicie się bariery językowej przy tak specjalistycznym języku, to pewnie i teleporada z lekarzem z Polski zrobi już robotę
Serio...on mi mówił że za rzadka jest ..z tego co widzę na badaniach to lepkość nasienia jest podwyższona i z upłynnienie coś jest nie tak. Więc jakby za gęsta sperma
w niepłodności nie ma moja/Twoja wina. Razem się staracie, razem MACIE problemDzięki, ale pewnie i tam.wyjdzie że moja wina
w zasadzie wszystko już zostało przez Dziewczyny powiedziane - jest dobrze ale warto skonsultować odchylenia od normy i powinno być supermożna iść skonsultować lepkość i upłynnienie bo to też jest ważne w zapłodnieniu. Przy okazji zbada jajka i jak najbardziej warto
upłyniennie powinno być samoistne do 60 min. U was wynik wskazał : niekompletne więc ja rozumiem, że się całkiem nie upłynniłoSerio...on mi mówił że za rzadka jest ..