reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Ja Was dopiero nadrobiłam i wszystkie śpiom na bank ;)
U mnie niestety słabo. Mam poczucie, że dla mnie to już koniec starań. Wszystkie wyniki mi wyszły piękne, cytologia jak u dzierlatki, a AMH 0,3 😭
Do tego coś niedobrego się dzieje z moim dzieckiem i zamartwiam się na zapas.
Będziemy podchodzić do stymulacji pod ivf, mimo tak niskiego AMH, ale nie oszukujmy się…
Dobranoc kobietki :*
Nawet mema nie mam siły wyszukać.

Dziewczyny, patrzę na tą pierwszą stronę i jestem naprawdę w szoku... nie pamiętam miesiąca gdzie była taka posucha w butelki ;(
To jest normalnie jakieś nienormalne, żeby na tyle kobitek tylko dwie ciąże. Co jest z nami nie tak? Co jest z tym majem do chooya?
Az zrlerknelam na zeszłoroczne majowe kreski i tam było pieknie 😭😭 BTW tez na nich byłam, ofc z negatywem

ok, dziękuję z góry :)
na czczo: insulina 31,80 uU/ml; glukoza 84 mg/dl
po 1 godz.: glukoza 167 mg/dl
po 2 godz.: insulin 211,00 uU/ml; glukoza 131 mg/dl

Ja mężowi zaserwowałam drinka, którego polecało mi już kilka osób, ale wydał mi się trochę dziwny (tonic, kawa, likier), więc wolałam go na nim najpierw przetestować. W domu znalazłam tylko likier z koziego mleka z jakiegoś wyjazdu, więc tak się dziwi trochę

Ja Was dopiero nadrobiłam i wszystkie śpiom na bank ;)
U mnie niestety słabo. Mam poczucie, że dla mnie to już koniec starań. Wszystkie wyniki mi wyszły piękne, cytologia jak u dzierlatki, a AMH 0,3 😭
Do tego coś niedobrego się dzieje z moim dzieckiem i zamartwiam się na zapas.
Będziemy podchodzić do stymulacji pod ivf, mimo tak niskiego AMH, ale nie oszukujmy się…
Dobranoc kobietki :*
Nawet mema nie mam siły wyszukać.
Ja nie śpię, u mnie godzina do tyłu. Nie łam się, z niskim amh też można zajść w ciążę, ważne, że robisz co potrafisz w tym kierunku, a lekarze pomogą, skoro są chęci .
Współczuję problemu z dzieckiem.

P.s gratuluję nadrobienia pokaźnej sumki stron😁😉

no ja osobiście uważam, że wolę widzieć trochę więcej niż dziecko 🤷🏻‍♀️
Wiadomo, że popadanie w skrajności jest chore. Napisałam: „odrobina szajby” ;) Mi na pewno po 4 latach starań i tekstach lekarzy, że własnego dziecka mieć nie będę, trochę odwaliło po wydobycinach, ale mąż nie może narzekać ;) I z natury jestem małomówna, wolę słuchać, więc znajomi przez to nie ucierpieli ;)

ok, dziękuję z góry :)
na czczo: insulina 31,80 uU/ml; glukoza 84 mg/dl
po 1 godz.: glukoza 167 mg/dl
po 2 godz.: insulin 211,00 uU/ml; glukoza 131 mg/dl

Ja mężowi zaserwowałam drinka, którego polecało mi już kilka osób, ale wydał mi się trochę dziwny (tonic, kawa, likier), więc wolałam go na nim najpierw przetestować. W domu znalazłam tylko likier z koziego mleka z jakiegoś wyjazdu, więc tak się dziwi trochę
Na pewno dostaniesz leki plus dieta i ruch. Insulina dużo za duża.

Wiadomo, że popadanie w skrajności jest chore. Napisałam: „odrobina szajby” ;) Mi na pewno po 4 latach starań i tekstach lekarzy, że własnego dziecka mieć nie będę, trochę odwaliło po wydobycinach, ale mąż nie może narzekać ;) I z natury jestem małomówna, wolę słuchać, więc znajomi przez to nie ucierpieli ;)
jasne :) tu chodziło o sytuacje gdzie kobieta nie ma innego tematu niż dziecko, nawet jak się spotyka z kimś kto dziecka nie ma i dla mnie to już przegięcie 😎

Ja nie śpię, u mnie godzina do tyłu. Nie łam się, z niskim amh też można zajść w ciążę, ważne, że robisz co potrafisz w tym kierunku, a lekarze pomogą, skoro są chęci .
Współczuję problemu z dzieckiem.

P.s gratuluję nadrobienia pokaźnej sumki stron😁😉
A ja się cieszę, że Twój chłop podbudowany. Na pewno będzie teraz jeszcze większym wsparciem. Trzymam kciuki za owocne sikanie ;)

reklama
Do góry