MyszkaMiki30
Fanka BB :)
oby jednak nieOdwali
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oby jednak nieOdwali
Ostatnio mialam do czynienia z odpieluszkowym zapaleniem mózgu już w ciąży.oby jednak nie
ja też zresztą tak samo nie rozumiem jak niektóre kobiety nie widzą świata poza partneremOstatnio mialam do czynienia z odpieluszkowym zapaleniem mózgu już w ciąży.
Podziękuję również za takie "przyjemności"
Strasznie to wygląda niestety, ja sikam za 2 dni, ale raczej wątpię, że poprawie statystyki, bo czuje się standardowo...jak co miesiacDziewczyny, patrzę na tą pierwszą stronę i jestem naprawdę w szoku... nie pamiętam miesiąca gdzie była taka posucha w butelki ;(
To jest normalnie jakieś nienormalne, żeby na tyle kobitek tylko dwie ciąże. Co jest z nami nie tak? Co jest z tym majem do chooya?
Lepiej niech odwali niż rozczarowanie życia albo depresja Ja tam uważam, że odrobina szajby dodaje życiu smakuoby jednak nie
Trzymam kciuki we wszystkich możliwych miejscach!Strasznie to wygląda niestety, ja sikam za 2 dni, ale raczej wątpię, że poprawie statystyki, bo czuje się standardowo...jak co miesiac
no ja osobiście uważam, że wolę widzieć trochę więcej niż dzieckoLepiej niech odwali niż rozczarowanie życia albo depresja Ja tam uważam, że odrobina szajby dodaje życiu smaku