reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Ja się na weekend zawsze cieszę, bo jestem na bieżąco😎😎 i mogę być aktywna, bo w tyg to też raczej na wieczór nadrabiam tylko, w pracy nie mam jak , na przerwach też nie bardzo. Ale też na weekend mniej z kolei się tu pisze, co nie dziwne bo każdy coś tam robi fajnego i nie ma czasu 😃

Dziewczyny, patrzę na tą pierwszą stronę i jestem naprawdę w szoku... nie pamiętam miesiąca gdzie była taka posucha w butelki ;(
To jest normalnie jakieś nienormalne, żeby na tyle kobitek tylko dwie ciąże. Co jest z nami nie tak? Co jest z tym majem do chooya?

Dziewczyny, patrzę na tą pierwszą stronę i jestem naprawdę w szoku... nie pamiętam miesiąca gdzie była taka posucha w butelki ;(
To jest normalnie jakieś nienormalne, żeby na tyle kobitek tylko dwie ciąże. Co jest z nami nie tak? Co jest z tym majem do chooya?
Strasznie to wygląda niestety, ja sikam za 2 dni, ale raczej wątpię, że poprawie statystyki, bo czuje się standardowo...jak co miesiac

reklama
Do góry