anyżowa
Fanka BB :)
Na forum w sumie jestem pół roku, a staramy się półtoraa przypomnisz ile się staracie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na forum w sumie jestem pół roku, a staramy się półtoraa przypomnisz ile się staracie?
Tak wiem, i to samo wspaniałe flo ostatnio wyslalao mi przypomnienie , że przede mną nowy cykl czyli mam się uzbroić w tampony i podpaski?Juz były takie akcje, więc ja bym się nie zdziwiła
Nawet flo mówi że objawy pms i wczesnej ciąży są podobne
to starczy, sikaj dwie kreskiNa forum w sumie jestem pół roku, a staramy się półtora
Chętnie Ty też już byś mogła, może Twoj bedzie ten poczatek czerwca nie obarczaj mnie tylkoto starczy, sikaj dwie kreski
ja w tym miesiącu zawiesiłam starania także czerwiec nie mój, czekam na lipiecChętnie Ty też już byś mogła, może Twoj bedzie ten poczatek czerwca nie obarczaj mnie tylko
Mi przyjaciolka cały czas mówi, ze ciąża to jeden wielki pmsJuz były takie akcje, więc ja bym się nie zdziwiła
Nawet flo mówi że objawy pms i wczesnej ciąży są podobne
A tak , pisałaś o wakajkachja w tym miesiącu zawiesiłam starania także czerwiec nie mój, czekam na lipiec
Chciałabym odczuć to na własnej skórzeMi przyjaciolka cały czas mówi, ze ciąża to jeden wielki pms
raczej tak bo pełny seks tylko w 8dc, a nie oszukujmy się, że stary ma Herkulesy ale za to na wakacjach będę miała płodneA tak , pisałaś o wakajkach
Będziesz pełnoprawną pauzującą?