reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Nasze wyniki interpretowała moja ginekolog w klinice, miała certyfikat z andrologii i badania nasienia. Także może warto podpytać. A wizyta on-line w tej klinice może tak będzie taniej i szybciej?
Raczej mąż woli stacjonarną wizytę, bo zawsze można jakieś badania jeszcze zrobić , ja tu gdzie mieszkam szukałam ginekologa/androloga ale na prawdę pustka prywatnie a na NHS to już w ogóle szkoda się rozpisywać. 🤷‍♀️

mój chodzi do androloga w klinice ale raz musiał iść po leki i nie chciało mu się jechać 70km więc poszedł do urloga u nas. Okazało się, że urolog bardzo dokładnie go zbadał i znał się na rzeczy :)
No to super, że się tak okazało 🙂
Ale generalnie urolodzy mają w zakresie więcej spraw związanych z moczem.
W badaniach męża w moczu w cewce i w spermie nie wykryto bakterii... więc zastanawiałam się czy czasem do urologa wizyta nie będzie na darmo 🤷‍♀️

ja jednak uważam, że na pierwszą wizytę warto iść osobiście. Jednak na miejscu zrobią usg, zbadają itp.
Dokładnie tak samo pomyśleliśmy z mężem, że szkoda płacić siana za samą interpretację wyników , lepiej zadbać o kompleksową wizytę, z obejrzeniem wszystkiego, skoro stary już porzucił swój wstyd 😅

Mam dzisiaj dopiero 10dpo, a po tym fejkowym cieniu na facelle wysikalam już wszystkie testy z mojego zapasu 🙃 kusi strasznie żeby iść dokupić i tak sobie testować do okresu, ale chyba sobie „odpuszcze” przynajmniej do 14dpo, o ile okres nie wjedzie wcześniej. A już i tak podbrzusze boli jak na okres 🥲
Ja zamówiłam babyplany z Amazona i czekam 🤣🤣

reklama
Do góry