reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

Zapytam Was. Czy na Luteinie 200 mg odczuwałyście dyskomfort w podbrzuszu? Bóle jak przy rewolucjach żołądkowych, ból kości ogonowej? Ja to sobie przypominam przy transferze, ale ja wówczas przyjmowałam 36 różnych tabsow na dobę. 18 luteiny pod język i 6 dopochwowo. Teraz mam 2x200 mg i takie same odczucie. Dajcie znać.

reklama
to ja z innej beczki- czy zawsze szykujecie się do seksu tak, jak koleżanka💃🏼 czy zdarza Wam się uskuteczniać trzonowanko z dwudniowym zarostem?🤪
Oczywiście, nawet przed wzięciem prysznicu i z małym nieogarem, chociaz ja staram się bieżąco podtrzymywać gładkośc, bo mnie kłuje i denerwuje jak odrasta. Ale to już jest spontaniczny seks dla samego "je....nia". Brzydko to brzmi, ale tak jest, czasami lubię spontan, ostro i bez przygotowań.

A mi się tymczasem wyświetlił taki artykuł 😱😱

69 dzieci...

Czy zamiast do androloga( na chwilę obecną w uk nie osiągalny) może mąż iść z wynikami badań nasienia do urologa?

Dzwonilam do kliniki parens w Rzeszowie, wstępnie umawiając termin na sierpień bo będę w pl , zapytałam , czy można skonsultować badanie nasienia u jakiegoś androloga, odpowiedzieli, że u nich to robi urolog.
I skoro tak jest ok , to zastanawia mnie czy jakbym ogarnęła urologa tu a widzę, że jest- to byłoby ok czy szkoda kasy i zachodu?

Inna opcja to czekanie do sierpnia i podróż do Lublina , tam jest najbliższy androlog w naszych stronach.
Help!🙂
Doradźcie coś.
W załączniku dodaje zakres działania urologa, którego znalazłam w Londynie.

P.s nadrobię posty później, teraz ogarniam kilka rzeczy.

Załączniki

• Screenshot_20230519_140206_Chrome.jpg
    Screenshot_20230519_140206_Chrome.jpg
    301,8 KB · Wyświetleń: 48
A mi się tymczasem wyświetlił taki artykuł 😱😱

69 dzieci...
Myślisz, że wykorzystała nasz limit? 🤣

Czy zamiast do androloga( na chwilę obecną w uk nie osiągalny) może mąż iść z wynikami badań nasienia do urologa?

Dzwonilam do kliniki parens w Rzeszowie, wstępnie umawiając termin na sierpień bo będę w pl , zapytałam , czy można skonsultować badanie nasienia u jakiegoś androloga, odpowiedzieli, że u nich to robi urolog.
I skoro tak jest ok , to zastanawia mnie czy jakbym ogarnęła urologa tu a widzę, że jest- to byłoby ok czy szkoda kasy i zachodu?

Inna opcja to czekanie do sierpnia i podróż do Lublina , tam jest najbliższy androlog w naszych stronach.
Help!🙂
Doradźcie coś.

jeśli urlog zna się na nasieniu to też może być :) i również zrobi usg i zbada prostatę

Help!🙂
Doradźcie coś.

Nasze wyniki interpretowała moja ginekolog w klinice, miała certyfikat z andrologii i badania nasienia. Także może warto podpytać. A wizyta on-line w tej klinice może tak będzie taniej i szybciej?

jeśli urlog zna się na nasieniu to też może być :) i również zrobi usg i zbada prostatę
A sądzisz, że kompetencje tego, co dodałam z Londynu w załączniku są ok ?
Zastanawia mnie dlaczego w klinikach leczenia niepłodności nie ma androloga, tylko urolog, a jeśli ma takie zakres to czemu nie ma tytułu androlog/ urolog....

reklama
A sądzisz, że kompetencje tego, co dodałam z Londynu w załączniku są ok ?
Zastanawia mnie dlaczego w klinikach leczenia niepłodności nie ma androloga, tylko urolog, a jeśli ma takie zakres to czemu nie ma tytułu androlog/ urolog....
myślę, że warto spróbować tym bardziej, że jest adnotacja o leczeniu niepłodności :)

Do góry