reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Miałam dzisiaj tragiczny dzień w pracy. Od początku mojej kariery zawodowej jeszcze nigdy aż tak nie zjebałam. Naprawdę... zrobiłam taki błąd, którego nigdy nie powinnam popełnić. A jeszcze mój chłop jest w tą pracę bezpośrednio zaangażowany, więc dzisiaj albo będzie karczemna awantura albo ciche dni. Potrzebne przytulasy, bo słowa tu chyba nie pomogą!
Każdemu zdarzają się błędy! Nie bądź surowa dla siebie! Wszystko będzie dobrze 🫂

Miałam dzisiaj tragiczny dzień w pracy. Od początku mojej kariery zawodowej jeszcze nigdy aż tak nie zjebałam. Naprawdę... zrobiłam taki błąd, którego nigdy nie powinnam popełnić. A jeszcze mój chłop jest w tą pracę bezpośrednio zaangażowany, więc dzisiaj albo będzie karczemna awantura albo ciche dni. Potrzebne przytulasy, bo słowa tu chyba nie pomogą!
Przytulasy z mojej strony kochana.
Ja wierzę, że nawet jeśli dałaś plamę faktycznie, to facet to zrozumie, wkońcu każdy jest tylko człowiekiem, i ma prawo do błędów....😘😘
Żeby nie spłycać do uczuć faceta, oczywiście inni też powinni zrozumieć, że człowiek nie jest robotem....

Update ode mnie , jutro mąż jest umówiony (ostatni dostępny termin na 14.00) do urologa Londyn, udało Nam się następny dostępny termin 25 czerwca, zobaczymy co powie....
Dziękuję @MyszkaMiki30 ,za kopa do działania 💪😍, gdyby nie Twoja reakcja, nadal zastanawiałabym się czy urolog czy 3 miesiące czekania na androloga
Także kolejna wycieczka w nieznane 😉

Update ode mnie , jutro mąż jest umówiony (ostatni dostępny termin na 14.00) do urologa Londyn, udało Nam się następny dostępny termin 25 czerwca, zobaczymy co powie....
Dziękuję @MyszkaMiki30 ,za kopa do działania 💪😍, gdyby nie Twoja reakcja, nadal zastanawiałabym się czy urolog czy 3 miesiące czekania na androloga
Także kolejna wycieczka w nieznane 😉
super, trzymam kciuki, żeby trafić na fajnego lekarza 🤞🤞🤞

Tylko ja mam swoją działalność, więc to się rządzi swoimi prawami.
Błędy są wpisane w naturę ludzką. I powtarzam to zarówno sobie, jak i moim podwładnym. Nie da się nie popełniać błędów. Nie i już. Sztuką jest natomiast się na nich uczyć, wyciągnąć z nich coś dobrego dla siebie na przyszłość. Założę się, że to trudne doświadczenie sprawi, że będziesz jeszcze lepiej wykonywać swój zawód. Ale nie musisz mi w to dzisiaj wierzyć, nie musisz próbować czuć się lepiej, popełniane błędy bolą i mamy prawo je przeżywać na swój sposób. Ale później otrzepiemy Ci koronę i włożymy na Twoją mądra główkę 😘

reklama
Szkoda tylko, że będzie miał konsekwencje finansowe. Ale cóż... taka praca.
Nie wiem czy Cię to pocieszy, ale ja kiedyś też zrobiłam głupotę która kosztowała nas kilka tysięcy. Gorszy dzień, ból głowy i... zawaliłam. Spodziewałam się awantury.. A tu mąż mnie zaskoczył i powiedział, że ja jestem najważniejsza, a nie pieniądze, które raz są raz ich nie ma. Da się je zarobić. Oczywiście, że nas to zabolało finansowo. Ale nikogo nie zabiłam.. nikomu krzywdy nie zrobiłam. Są rzeczy ważniejsze niż pieniądze 😊

Do góry