Tralalala25
Fanka BB :)
parówkowe zdjęcie z wakacji- uwielbiam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
parówkowe zdjęcie z wakacji- uwielbiam
Bierz koniecznie tabletkę bo szkoda żeby Ci się z tego zrobiła migrenaKurde, poszlam wczoraj wcześnie jak na mnie spać- ok 23. Wstalam po 8. I zauważyłam dziwna prawidłowość u mnie - jak spie dłużej niż 8h to budzę się z bólem głowy Wlasnie mi się zaczyna rozkręcać i próbuje go jakoś zabić w zarodku
Czerwiec będzie nasz! Po czerwonym maju nastąpi zabutelkowana czerwcowa pierwsza strona staraczkowa!Mąż mi właśnie napisał, że bocian chodzi nam po działce... popłakałam się
jak odleci to mąż niech idzie szukać, może rodzice jednak nie kłamaliMąż mi właśnie napisał, że bocian chodzi nam po działce... popłakałam się
Ja innej opcji nie przyjmujejak odleci to mąż niech idzie szukać, może rodzice jednak nie kłamali
A tak serio, to czerwiec będzie nasz. Musi
Czerwiec będzie nasz! Po czerwonym maju nastąpi zabutelkowana czerwcowa pierwsza strona staraczkowa!
Mam nadzieję, że mąż dostanie spóźniony prezent urodzinowyjak odleci to mąż niech idzie szukać, może rodzice jednak nie kłamali
A tak serio, to czerwiec będzie nasz. Musi
ja bym chciała dostać spóźniony prezent urodzinowy, w 30 urodziny będę tydzień przed okresem i już się zastanawiam jak się wytłumaczyć towarzystwu, że nie piję xdMam nadzieję, że mąż dostanie spóźniony prezent urodzinowy
Po historiach staraczek trzeba wierzyć!
Mam zapalenie pęcherza albo biorę leki i tyleja bym chciała dostać spóźniony prezent urodzinowy, w 30 urodziny będę tydzień przed okresem i już się zastanawiam jak się wytłumaczyć towarzystwu, że nie piję xd
myślałam o tym, że trenuję do biegu, w którym niedługo będę brać udział, ale opcja z lekami wydaje się sensowniejszaMam zapalenie pęcherza albo biorę leki i tyle