reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

to ja z innej beczki- czy zawsze szykujecie się do seksu tak, jak koleżanka💃🏼 czy zdarza Wam się uskuteczniać trzonowanko z dwudniowym zarostem?🤪
ja chyba czasy ‚szykowania’ się do seksu mam już dawno za sobą, wiadomo, nie chodzę zarośnięta i śmierdząca, ale hormony już przestały buzować tak jak to było we wczesnej młodości i teraz już bez większych fajerwerków xd

reklama

Załączniki

• IMG_8986.jpeg
    IMG_8986.jpeg
    78 KB · Wyświetleń: 94
to ja z innej beczki- czy zawsze szykujecie się do seksu tak, jak koleżanka💃🏼 czy zdarza Wam się uskuteczniać trzonowanko z dwudniowym zarostem?🤪
U nas na 6 lat zwiazku moze 2 razy wjechało bez oprawy. Zazwyczaj wieczor, drineczek gadanie, mlody zasnie kapiel/prysznic i dopiero, albo dokladnie jak u @black_angel dzisiaj. Mamy taki tryb pracy ze dostaje cynk i wskakuje pod prysznic i czekam w lozu na trzon 😂😂😂

Ja jestem w takim punkcie mojego życia, że właściwie prawie nie robią na mnie wrażenia kobiety w ciąży, z wózkami czy koleżanki będące akurat w ciąży - zresztą w moim otoczeniu nie ma takich zbyt wiele (wiek 39) ale zakuło mnie w serduszku, jak znajoma rok mlodsza powiedziała, że wyjęła wkładkę i zaszła odrazu, bo ja też bym chciała...
Ale mogę lulać, prowadzić wózeczki i zachwycam się bombelkami znajomych bez urazy. Ale co do lubienia dzieci to kocham własne, a obce są mi obojętne, czasami mnie irytują nawet. Chyba, ze to już nastolatki, te dzieciaki lubię, rozmawiać z nimi, czy gotować coś kolezankom moich, gdy nocują u nas.
Ja wczoraj właśnie lulałam 1,5 miesięczną córeczkę koleżanki. I nie wiem czemu ale się cieszyłam mówiąc, że za rok będę miała takie same dzidzi :D Chyba pokładam wielką nadzieję w tej laparoskopii.
Ale tez daję sobię sprawę z tego, że mi jest łatwiej bo mam swoje dziecko. Więc nie wiem jakbym się czuła starając się o pierwsze, dlatego w pełni rozumiem dziewczyny, które takie rzeczy jak ciążą koleżanki dotykają ❤️❤️❤️ I tym dziewczynkom kibicuję najbardziej 💚💚

rany chyba w złym momencie wychylilam się z mojej komnaty przygnębienia bo muszę powiedzieć że ja ze swoim już wypracowałam system w którym on pyta "schodzę na dół?" I jak mówię że lepiej nie to wiadomo że prysznic nie był chwilę temu 🤣

nie zawsze. Choć w większości jak mam wolny wieczór to wiem, że coś będzie i zawsze się przygotowuję. Ja uwielbiam stroić się dla mojego męża. Wtedy tez czuje się "lepiej", bardziej sexi ;)

reklama
rany chyba w złym momencie wychylilam się z mojej komnaty przygnębienia bo muszę powiedzieć że ja ze swoim już wypracowałam system w którym on pyta "schodzę na dół?" I jak mówię że lepiej nie to wiadomo że prysznic nie był chwilę temu 🤣
jak mój mnie dopadnie to też zdarza mi się mówić "nie myta!" i już wie, że ma się odsunąć 🤣🤣🤣

Do góry