reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
OOO tak, ja nie cierpię obcych dzieci. W sensie, że nie mam ochoty się nimi zajmować i rozczulać się na ich widok.
Ja jestem w takim punkcie mojego życia, że właściwie prawie nie robią na mnie wrażenia kobiety w ciąży, z wózkami czy koleżanki będące akurat w ciąży - zresztą w moim otoczeniu nie ma takich zbyt wiele (wiek 39) ale zakuło mnie w serduszku, jak znajoma rok mlodsza powiedziała, że wyjęła wkładkę i zaszła odrazu, bo ja też bym chciała...
Ale mogę lulać, prowadzić wózeczki i zachwycam się bombelkami znajomych bez urazy. Ale co do lubienia dzieci to kocham własne, a obce są mi obojętne, czasami mnie irytują nawet. Chyba, ze to już nastolatki, te dzieciaki lubię, rozmawiać z nimi, czy gotować coś kolezankom moich, gdy nocują u nas.

laski szybko piszcie mi tu co macie jutro na obiad bo stary chce mnie wrobić w lepienie pierogów...

Get Out No GIF by Airbnb
Ja mam sałatkę grecka, kulki ziemniaczane i pstraga 😁

Miałbyśmy rozmawiać o kosmetykach a nie o ciążach 🤣
Oki wziełam prysznic przed sexem, depilacja, żel był kremowy i pachnący, potem perfumki , antyperspirant i nagusieńka do łóżka. Mąż wszedł i od progu mówi
"A co tak perfumami pachnie w całym domu?" 😁😄🥰
no i jest o kosmetykach😁😁😁

Oki wziełam prysznic przed sexem, depilacja, żel był kremowy i pachnący, potem perfumki , antyperspirant i nagusieńka do łóżka. Mąż wszedł i od progu mówi
"A co tak perfumami pachnie w całym domu?" 😁😄🥰
no i jest o kosmetykach😁😁😁
to ja z innej beczki- czy zawsze szykujecie się do seksu tak, jak koleżanka💃🏼 czy zdarza Wam się uskuteczniać trzonowanko z dwudniowym zarostem?🤪

reklama
Do góry