aurii_orelii
Fanka BB :)
dobra to aj już wole klepać te pierogiKupilam filety z morszczuka i będzie rybka
nie cierpię ryb
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dobra to aj już wole klepać te pierogiKupilam filety z morszczuka i będzie rybka
19 dpo na pewno. To nie chce wiedzieć co się tam implementujeale przecież jedna nitka krwi to na pewno „implementacja”
Ja jestem w takim punkcie mojego życia, że właściwie prawie nie robią na mnie wrażenia kobiety w ciąży, z wózkami czy koleżanki będące akurat w ciąży - zresztą w moim otoczeniu nie ma takich zbyt wiele (wiek 39) ale zakuło mnie w serduszku, jak znajoma rok mlodsza powiedziała, że wyjęła wkładkę i zaszła odrazu, bo ja też bym chciała...OOO tak, ja nie cierpię obcych dzieci. W sensie, że nie mam ochoty się nimi zajmować i rozczulać się na ich widok.
Na dwoje babka wróżyłaMnie też pobolewa. A ma przyjść we wtorek.
Ja mam sałatkę grecka, kulki ziemniaczane i pstragalaski szybko piszcie mi tu co macie jutro na obiad bo stary chce mnie wrobić w lepienie pierogów...
Oki wziełam prysznic przed sexem, depilacja, żel był kremowy i pachnący, potem perfumki , antyperspirant i nagusieńka do łóżka. Mąż wszedł i od progu mówiMiałbyśmy rozmawiać o kosmetykach a nie o ciążach
my idziemy na festiwal foodtruckówlaski szybko piszcie mi tu co macie jutro na obiad bo stary chce mnie wrobić w lepienie pierogów...
to ja z innej beczki- czy zawsze szykujecie się do seksu tak, jak koleżanka czy zdarza Wam się uskuteczniać trzonowanko z dwudniowym zarostem?Oki wziełam prysznic przed sexem, depilacja, żel był kremowy i pachnący, potem perfumki , antyperspirant i nagusieńka do łóżka. Mąż wszedł i od progu mówi
"A co tak perfumami pachnie w całym domu?"
no i jest o kosmetykach
Swoją drogą te nasze chłopy to mają piękny żywot.U mnie trzoning już za mną.
Czekałam wypachniona i gotowa aż mąż wróci do domu. Płodne jak nic