reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

Bo sama będę miała 2 cykl stymulowany - pierwszy klapa. Chciałabym mieć 2 pęcherzyki, aby zwiększyć szanse i a nóż bliźniaki. Jak na razie to nawet pęcherzyk mi nie pękł. To tylko dla mnie ;)
Rozumiem, ja mam teraz 1szy cykl i ciekawa jestem czy wgl cokolwiek drgnie :)

reklama
Nasze zarodki nie były badane. Choć były najwyższej klasy, piękne z 5 doby to przy hcg 300 dostawałam krwotoku. Prawdopodobnie niska jakość nasienia przyczyniła się do tego, że zarodki były chore, medycznie wadliwe genetycznie. Dostawałam i atosiban na skurcze macicy i nospe. Nie udało się utrzymać. Mam jeszcze 3 mrożaczki, ale póki co chcę próbował naturalnie, bo udało się przywrócić owulację, nasienie też lepsze. Także działamy. Miło mi, że mogę z Wami tu być. Aczkolwiek okoliczności trudne dla nas. Ściskam Was dzielne babki ❤️
Wiem że pisałaś, że miałaś mnóstwo badań, ale kariotypy też robiliście zapewne? Czy tu wszystko ok?

Wow! Dziękuję za piękne słowa wsparcia! ❤️🌈 Tego potrzebowałam
To może opowiesz coś więcej o sobie? Ile masz lat Ty i twój partner/mąż. Z jakiego regionu Polski jesteście? ;)
aaaa no i laski często tu gadają o zwierzętach i wrzucają foty pupili więc jeśli masz ochotę się jakimś pupilem z nami podzielić, pochwalić to wal śmiało ;)

Wiem że pisałaś, że miałaś mnóstwo badań, ale kariotypy też robiliście zapewne? Czy tu wszystko ok?
Tak kariotypy bez zarzutu, mutacje mthfr, krzepliwość krwi, zespół antyfosfolipidowy, toczeń, badania Ana, cała tarczyca, wrogość śluzu,trombofilia wrodzona. Chyba jeszcze mózgu mi nie badali 😆 chociaż do psychiatry z powodu depresji uczęszczałam.

To może opowiesz coś więcej o sobie? Ile masz lat Ty i twój partner/mąż. Z jakiego regionu Polski jesteście? ;)
aaaa no i laski często tu gadają o zwierzętach i wrzucają foty pupili więc jeśli masz ochotę się jakimś pupilem z nami podzielić, pochwalić to wal śmiało ;)
29 i 32 lata. Jesteśmy znad morza, także piękne regiony, leczyłam się w Gdańsku, obecnie posiadaczka 2 psów. Pracuję w bankowości. Poza tym lubię pracę w ogrodzie i muzykę. Lubię być aktywna, nie potrafię odpoczywać.

laski szybko piszcie mi tu co macie jutro na obiad bo stary chce mnie wrobić w lepienie pierogów...

Get Out No GIF by Airbnb

reklama
Do góry