E
eag
Gość
A ja już jedna ciąże wysnilam… także może i Ty wysnisz dla mnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o to może być znak, ja jedną ciążę tu wyśniłamjesuuuu obyś mi to wyśniła! Dziś 2dc także oby to był sen proroczy kochana
E tam ja już w te bociany nie wierzęja widziałam 3 bociany jak wracaliśmy z labo jak robiłam wyniki ANA3, to było 30.03 9 dzień tego cyklu co się tak ciągnie do teraz
Ja od rana zamulam, trochę pospałam w dzień, byłam u rodziców i u siostry... Planuje ogarnąć szafy ale wątpię żeby coś wysLo z tego. No i starego muszę dzisiaj dopaść przed pracąCo tam dziewczęta dziś porabiacie?
My zjedliśmy śniadanie i jedziemy do teściów bo teść w szpitalu. I trochę tam posiedzi.
A jesteś świeżo po owu?Dalej mnie bolą jajniki wczoraj już było ok, a dzisiaj znowu wróciło. Nie wiem co się dzieje, już mnie to drażni
Robię co mogęA ja już jedna ciąże wysnilam… także może i Ty wysnisz dla mnie
jakby co to w Hebe są tańsze, 20zl zamiast 26 jak w rossmanieja, jak się skapne, że zapomniałam zamówić i potrzebuję na już