reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

jak maz zniosl te badanie?
Był w stresie nie powiem, w sumie wczoraj taki kulminacyjny stres , dzisiaj już był comabędzienizm ... ale jak już zajechaliśmy na miejsce , męża pochłoną chaos wypełniania formularzy, jak już wypełnił miał mało czasu na myśleniem pielęgniarka go zawołała, kazała robić to ,to i tamto i zanim się obejżał był po wszystkim, dał radę... na prawdę myślałam , że będzie gorzej, ale było znośnie i ja się bardziej denerwowałam czekając tak myślę...

reklama
Co myslicie o tescie ciazowym z allegro Viola ? Jest jeszcze czulszy ponoc od 10. Pierwszy raz sie nim spotkalam :).

Dalej mnie bolą jajniki 😩 wczoraj już było ok, a dzisiaj znowu wróciło. Nie wiem co się dzieje, już mnie to drażni 🤦‍♀️
Ja mam bardzo czułe jajniki, i przed i po owu i do okresu je czuje...jak mnie mocno naparzały i zrobiłam uczciwy monitoring wtedy okazało się, że mnie boli na wzrost bo był 22 mm ( a bolało kilka dni przed, i bardziej po stronie, z której nie bylo owulacji) przed pęknięciem, a po owu to już pms był , bo też je czułam.

Co myslicie o tescie ciazowym z allegro Viola ? Jest jeszcze czulszy ponoc od 10. Pierwszy raz sie nim spotkalam :).
Niestety ale nigdy nawet o nim nie słyszałam 🤷🏼‍♀️ jeśli chodzi o testy ciążowe, to wiem że tu popularne są pinki wśród dziewczyn, ale moim nr 1 jest Facelle z rosska (ale ten paseczek bez plastikowej obudowy 😁) - nigdy mnie jeszcze nie oszukał i według mnie wyłapuje jeszcze niską betę

nie słyszałam o nim i nie kojarzę, by tu się ta nazwa pojawiła od kiedy tu jestem, ale sprawdziłam i niby ma czułość 5. Ale jest dość drogi i ja bym się nie zdecydowała, skoro facelle potrafi wykryć ciążę przy 5,4 czy coś takiego

nie słyszałam o nim i nie kojarzę, by tu się ta nazwa pojawiła od kiedy tu jestem, ale sprawdziłam i niby ma czułość 5. Ale jest dość drogi i ja bym się nie zdecydowała, skoro facelle potrafi wykryć ciążę przy 5,4 czy coś takiego
O kurczę, nie wiedziałam, że facelle jest taki czuły! 😳

reklama
Do góry