nindziaa
Moderator
Dla mnie to jak wiecznośćPrzeciez nie staracie się jeszcze jakos super długo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dla mnie to jak wiecznośćPrzeciez nie staracie się jeszcze jakos super długo
Pisałam przecież że rozjebalismy sracz@Brownie1992 najpierw to się wypowiedz na temat, który poruszyłaś, czyli wpadka sexowa! Już!
To miała być odpowiedź do posta odnośnie staraczek z 2021 ale coś mi nie pykłoJa niestety też tyle że to jest chyba mój z trzeci nick na BB bo mam spory problem z zapamiętywaniem haseł
a jak byłaś wcześniej? moze Cie znam z wtedy a o tym nie wiem?Ja niestety też tyle że to jest chyba mój z trzeci nick na BB bo mam spory problem z zapamiętywaniem haseł
Ja też chodzę i sprawdzam a tu nic.Na razie to chodzę co chwilę do kibla i sprawdzam czy @ przyszla. Już mnie tak bolą jajniki i macica, że mam ochotę się drzeć
aaaaa no tak! Pardon. Swoja drogą ciekawa sprawa, że u Ciebie wiele rzeczy kręci się wokół i rzeczy z nią związanychPisałam przecież że rozjebalismy sracz
To sens mojego istnieniaaaaaa no tak! Pardon. Swoja drogą ciekawa sprawa, że u Ciebie wiele rzeczy kręci się wokół i rzeczy z nią związanych
I oki zamiast się gniewać SKORZYSTAJCIEO nie. Mojemu znowu delegacja się szykuje i znowu w płodne. W dodatku chce sobie jeszcze ją wydłużyć o weekend i zostać na miejscu. I generalnie super pomysł. Oczywiście nie zorientował się, że akurat w trakcie wypada nasza rocznica ;p i zarezerwował sobie już bilety na pkp tak, że włącza się to nasza rocznica... jak mu powiedziałam, że zapomniał, to próbuje się wywinąć, że super wyszło i że mnie zaprasza też tam.... XD