reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

była taka akcja, że babka sądziła się z hotelem w Turcji bo wróciła z córką 16 letnią w ciąży z wakacji. Córka mówiła, że jest dziewicą i, że obsługa w hotelu spuszczała się do basenu i tak zaszła 🤣🤣🤣
Jestem ciekawa wyniku tej sądowej batalii :D i jak "udowodlili" że jednak nikt z obsługi się nie spuszczał do basenu hahahaha

reklama
Nie, wszyscy się porozjeżdżali po świecie i w sumie ostatni raz (prawie) wszyscy byli w jednym miejscu na moim ślubie :) nie jesteśmy ze sobą blisko jako rodzeństwo :)
Ehhh to mnie właśnie martwi w perspektywie posiadania dzieci. Jestem jedynaczką i dzieciństwo wspominam dość samotnie, więc chciałabym mieć więcej niż 1 dziecko - oczywiście z myślą, że dzieci będą mieć siebie nawzajem w przyszłości. A to wcale tak nie musi być. 😞

Ehhh to mnie właśnie martwi w perspektywie posiadania dzieci. Jestem jedynaczką i dzieciństwo wspominam dość samotnie, więc chciałabym mieć więcej niż 1 dziecko - oczywiście z myślą, że dzieci będą mieć siebie nawzajem w przyszłości. A to wcale tak nie musi być. 😞
To jest bardzo indywidualna sprawa. Ja mam super relacje z młodszym bratem, ale to głównie dlatego, że ja jestem tutaj na miejscu, więc spotykamy się i utrzymujemy przyjacielski kontakt. Reszta rodzeństwa wyjechała za granice jak jeszcze byłam nastolatką, wiec ciężko tak na odległość nawiązać jakaś sensowna relacje według mnie. Chociaż z jedna siostra tez mam super kontakt, ale ona tez o to dba ☺️ z kolei z najstarszymi braćmi nie mam praktycznie w ogóle kontaktu, jest między nami za duza roznica wieku i za duże różnice w poglądach

To jest bardzo indywidualna sprawa. Ja mam super relacje z młodszym bratem, ale to głównie dlatego, że ja jestem tutaj na miejscu, więc spotykamy się i utrzymujemy przyjacielski kontakt. Reszta rodzeństwa wyjechała za granice jak jeszcze byłam nastolatką, wiec ciężko tak na odległość nawiązać jakaś sensowna relacje według mnie. Chociaż z jedna siostra tez mam super kontakt, ale ona tez o to dba ☺️ z kolei z najstarszymi braćmi nie mam praktycznie w ogóle kontaktu, jest między nami za duza roznica wieku i za duże różnice w poglądach
A jaka jest między wami różnica wieku, jeśli mogę spytać? Albo chociaż jaka jest rozbiezność między najmłodszym a najstarszym?

reklama
A jaka jest między wami różnica wieku, jeśli mogę spytać? Albo chociaż jaka jest rozbiezność między najmłodszym a najstarszym?
Między moim najstarszym bratem a najmłodszym jest 20 lat różnicy, mama szybko zaczęła i późno skończyła 😅 Ja jestem druga najmłodsza, różnica między mną a młodszym bratem to 8 lat. On to już raczej wpadka, ale w sumie nigdy nie pytałam 😁

Do góry