reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Cześć dziewczyny, wybaczcie ale nie nadrobiłam porannych postów bo emocje wzięły górę 😆 jestem dzisiaj ~7dpo, zapisana na testowanie jutro ale wiecie jak to jest, musiałam już dzisiaj rano zrobić trening sikania do kubeczka na dobry początek maratonu i… pierwszy raz w życiu widzę chujocień na własnym teście 🙈 facelle paskowy, strasznie ciężko zrobić zdjęcie tak żeby było widać to co ja widzę na żywo 🙈 i odruchowo wylałam od razu siuśki z przyzwyczajenia, niczym jakiś amator 😂
może beta? 😍

Sama mnie wrzuciłaś na pauzę, bo nie byłam w stanie podać terminu testowania 😉 Może darujmy sobie zgryźliwe komentarze 🙂
A czego oczekiwałaś? Bycie na pauzie to albo zabezpieczanie się albo zakaz starań od lekarza z przyczyn medycznych. Dziewczyny się zapisują w terminie spodziewanej miesiączki. A Ty jesteś na pauzie, nie udzielasz się kompletnie na wątku i wpadasz tutaj wrzucając zdjęcie testu. I liczysz na brawa i gratulacje? Mnóstwo razy był ten temat poruszany, nawet wczoraj. Wkurzają nas takie osoby, które niczego od siebie nie dały, a wpadają jak gdyby nigdy nic.

spoko ale jeśli ktoś uprawia seks bez zabezpieczenia to nie pauzuje.
Dla mnie to trochę słabe wpisać się na pauzę i wyskoczyć z testem wśród kobiet, które walczą co cykl i uczciwie wpisują się na testowanie.
Skoro nie wiadomo kiedy owulacja można wpisać się na jakąś randamową datę.
Gdzieś pisałam, że pauzuje ?
Przeszłam 2,5 roku starań, badań i cudowania zanim udało mi się zajść w ciążę z synkiem 🙂 Jestem ostatnią osobą, która robiłaby sobie żarty w takiej sytuacji. Napisałam, że się staramy i zobaczymy jak będzie, bo karmię piersią.
Nie wiem skąd tyle jadu 🤷 i co jest tak strasznego w tym, że zapomniałam napisać "owulacja przyszła wcześniej i nadal nie wiem kiedy testować, bo moja faza lutealna nadal może być za krótka" 🤷

Załączniki

• Screenshot_2023-05-16-09-35-36-564_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-05-16-09-35-36-564_com.android.chrome.jpg
    200,7 KB · Wyświetleń: 95
  • Screenshot_2023-05-16-09-35-10-099_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-05-16-09-35-10-099_com.android.chrome.jpg
    324,7 KB · Wyświetleń: 93
A czego oczekiwałaś? Bycie na pauzie to albo zabezpieczanie się albo zakaz starań od lekarza z przyczyn medycznych. Dziewczyny się zapisują w terminie spodziewanej miesiączki. A Ty jesteś na pauzie, nie udzielasz się kompletnie na wątku i wpadasz tutaj wrzucając zdjęcie testu. I liczysz na brawa i gratulacje? Mnóstwo razy był ten temat poruszany, nawet wczoraj. Wkurzają nas takie osoby, które niczego od siebie nie dały, a wpadają jak gdyby nigdy nic.
Ok 😉 już nie przeszkadzam 🙂 Powodzenia dziewczyny i życzę pięknych kreseczek 😘

Cześć dziewczyny, wybaczcie ale nie nadrobiłam porannych postów bo emocje wzięły górę 😆 jestem dzisiaj ~7dpo, zapisana na testowanie jutro ale wiecie jak to jest, musiałam już dzisiaj rano zrobić trening sikania do kubeczka na dobry początek maratonu i… pierwszy raz w życiu widzę chujocień na własnym teście 🙈 facelle paskowy, strasznie ciężko zrobić zdjęcie tak żeby było widać to co ja widzę na żywo 🙈 i odruchowo wylałam od razu siuśki z przyzwyczajenia, niczym jakiś amator 😂
potwierdzam, cień widoczny :D

Ja dziś od rana mam zjazd humoru, zbliża się dzień matki/dzień ojca a tym samym sezon w pracy, czyli ludzie podnoszą mi ciśnienie jak nigdy 🙃
jakby ktoś się zastanawiał - ludzie naprawdę są idiotami 😂

reklama
Gdzieś pisałam, że pauzuje ?
Przeszłam 2,5 roku starań, badań i cudowania zanim udało mi się zajść w ciążę z synkiem 🙂 Jestem ostatnią osobą, która robiłaby sobie żarty w takiej sytuacji. Napisałam, że się staramy i zobaczymy jak będzie, bo karmię piersią.
Nie wiem skąd tyle jadu 🤷 i co jest tak strasznego w tym, że zapomniałam napisać "owulacja przyszła wcześniej i nadal nie wiem kiedy testować, bo moja faza lutealna nadal może być za krótka" 🤷
W mojej wypowiedzi nie ma w ogole jadu. Nie rozumiem dlaczego kazda osoba której się zwróci uwagę wypierdziela te teksty z jadem. Zmije staraczki plują jadem. Gdybyś się udzielała na wątku nawet bym nie pierdnęła. Nadal nie rozumiesz. Nawet wątku nie czytasz.Tworzymy tutaj fajna społeczność, możesz cokolwiek o którejś z dziewczyn coś napisać ? Poznałaś nas? Nie.
A screenów mi nie musisz wysyłać bo umiem sobie odszukać swoje wypowiedzi.

Do góry