reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
skoro masz pauzę od starań to dlaczego testujesz?
Dostałam pauzę, bo nie wiedziałam kiedy wypadnie owulacja (jestem mamą karmiącą i to jest pierwszy cykl po redukcji ilości karmień syna 🙂), dwa pierwsze cykle po porodzie miałam bardzo późno owulację i krótką fazę lutealną. Wyszło, że owulacja pojawiła się dużo wcześniej niż ostatnio i jest szansa 🙂 cykle zawsze miałam 27-28 dni, po poronieniu 25-26, po porodzie 35 🤦 także zakładając cykl 28 dni termin miałabym jutro, wg. Owulacji przy lutealnej 14 dni powinnam dostać @ piątek/sobota 🤷 Ale przy kp wszystko się rządzi swoimi prawami 🙂

Cześć dziewczyny, wybaczcie ale nie nadrobiłam porannych postów bo emocje wzięły górę 😆 jestem dzisiaj ~7dpo, zapisana na testowanie jutro ale wiecie jak to jest, musiałam już dzisiaj rano zrobić trening sikania do kubeczka na dobry początek maratonu i… pierwszy raz w życiu widzę chujocień na własnym teście 🙈 facelle paskowy, strasznie ciężko zrobić zdjęcie tak żeby było widać to co ja widzę na żywo 🙈 i odruchowo wylałam od razu siuśki z przyzwyczajenia, niczym jakiś amator 😂

Załączniki

• IMG_9498.jpeg
    IMG_9498.jpeg
    238,5 KB · Wyświetleń: 129
Cześć dziewczyny, wybaczcie ale nie nadrobiłam porannych postów bo emocje wzięły górę 😆 jestem dzisiaj ~7dpo, zapisana na testowanie jutro ale wiecie jak to jest, musiałam już dzisiaj rano zrobić trening sikania do kubeczka na dobry początek maratonu i… pierwszy raz w życiu widzę chujocień na własnym teście 🙈 facelle paskowy, strasznie ciężko zrobić zdjęcie tak żeby było widać to co ja widzę na żywo 🙈 i odruchowo wylałam od razu siuśki z przyzwyczajenia, niczym jakiś amator 😂
Widać! Mialam taka na facelle i beta była niziutka ale pozytywna! Jestem dobrej myśli!
Idziesz dzisiaj na bete?

Dostałam pauzę, bo nie wiedziałam kiedy wypadnie owulacja (jestem mamą karmiącą i to jest pierwszy cykl po redukcji ilości karmień syna 🙂), dwa pierwsze cykle po porodzie miałam bardzo późno owulację i krótką fazę lutealną. Wyszło, że owulacja pojawiła się dużo wcześniej niż ostatnio i jest szansa 🙂 cykle zawsze miałam 27-28 dni, po poronieniu 25-26, po porodzie 35 🤦 także zakładając cykl 28 dni termin miałabym jutro, wg. Owulacji przy lutealnej 14 dni powinnam dostać @ piątek/sobota 🤷 Ale przy kp wszystko się rządzi swoimi prawami 🙂
spoko ale jeśli ktoś uprawia seks bez zabezpieczenia to nie pauzuje.
Dla mnie to trochę słabe wpisać się na pauzę i wyskoczyć z testem wśród kobiet, które walczą co cykl i uczciwie wpisują się na testowanie.
Skoro nie wiadomo kiedy owulacja można wpisać się na jakąś randamową datę.

Też widzę taki malutki cień cienia ale różowy 🙂 trzymam kciuki 🙂

Jest kreska i to wcale nie jakiś chujocień 🙂

reklama

Jest cień, ale do Facelle paskowego radzę podchodzić z ostrożnością, ostatnio było kilka fejkowych różowych kresek, w tym moja. Sprawdź jutro z porannego moczu Facelle i innym testem. Jakby coś było, to pewnie jutro będzie już ciemniejsza, a i na innym też może się pojawi. Trzymam kciuki. 🤞

Do góry