Brownie1992
Moderator
Niektórzy lubia wrzucać zdjęcia pozytywnych testów xDskoro masz pauzę od starań to dlaczego testujesz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niektórzy lubia wrzucać zdjęcia pozytywnych testów xDskoro masz pauzę od starań to dlaczego testujesz?
Dostałam pauzę, bo nie wiedziałam kiedy wypadnie owulacja (jestem mamą karmiącą i to jest pierwszy cykl po redukcji ilości karmień synaskoro masz pauzę od starań to dlaczego testujesz?
ja jeszcze nie byłam ale znam kogoś kto byłDziewczyny, a była z Was któraś w Tunezji ?
Sama mnie wrzuciłaś na pauzę, bo nie byłam w stanie podać terminu testowaniaNiektórzy lubia wrzucać zdjęcia pozytywnych testów xD
Widać! Mialam taka na facelle i beta była niziutka ale pozytywna! Jestem dobrej myśli!Cześć dziewczyny, wybaczcie ale nie nadrobiłam porannych postów bo emocje wzięły góręjestem dzisiaj ~7dpo, zapisana na testowanie jutro ale wiecie jak to jest, musiałam już dzisiaj rano zrobić trening sikania do kubeczka na dobry początek maratonu i… pierwszy raz w życiu widzę chujocień na własnym teście
facelle paskowy, strasznie ciężko zrobić zdjęcie tak żeby było widać to co ja widzę na żywo
i odruchowo wylałam od razu siuśki z przyzwyczajenia, niczym jakiś amator
![]()
spoko ale jeśli ktoś uprawia seks bez zabezpieczenia to nie pauzuje.Dostałam pauzę, bo nie wiedziałam kiedy wypadnie owulacja (jestem mamą karmiącą i to jest pierwszy cykl po redukcji ilości karmień syna), dwa pierwsze cykle po porodzie miałam bardzo późno owulację i krótką fazę lutealną. Wyszło, że owulacja pojawiła się dużo wcześniej niż ostatnio i jest szansa
cykle zawsze miałam 27-28 dni, po poronieniu 25-26, po porodzie 35
także zakładając cykl 28 dni termin miałabym jutro, wg. Owulacji przy lutealnej 14 dni powinnam dostać @ piątek/sobota
Ale przy kp wszystko się rządzi swoimi prawami
![]()
Też widzę taki malutki cień cienia ale różowyCześć dziewczyny, wybaczcie ale nie nadrobiłam porannych postów bo emocje wzięły góręjestem dzisiaj ~7dpo, zapisana na testowanie jutro ale wiecie jak to jest, musiałam już dzisiaj rano zrobić trening sikania do kubeczka na dobry początek maratonu i… pierwszy raz w życiu widzę chujocień na własnym teście
facelle paskowy, strasznie ciężko zrobić zdjęcie tak żeby było widać to co ja widzę na żywo
![]()
Jest kreska i to wcale nie jakiś chujocieńCześć dziewczyny, wybaczcie ale nie nadrobiłam porannych postów bo emocje wzięły góręjestem dzisiaj ~7dpo, zapisana na testowanie jutro ale wiecie jak to jest, musiałam już dzisiaj rano zrobić trening sikania do kubeczka na dobry początek maratonu i… pierwszy raz w życiu widzę chujocień na własnym teście
![]()
Cześć dziewczyny, wybaczcie ale nie nadrobiłam porannych postów bo emocje wzięły góręjestem dzisiaj ~7dpo, zapisana na testowanie jutro ale wiecie jak to jest, musiałam już dzisiaj rano zrobić trening sikania do kubeczka na dobry początek maratonu i… pierwszy raz w życiu widzę chujocień na własnym teście
![]()