Brownie1992
Moderator
Niektórzy lubia wrzucać zdjęcia pozytywnych testów xDskoro masz pauzę od starań to dlaczego testujesz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niektórzy lubia wrzucać zdjęcia pozytywnych testów xDskoro masz pauzę od starań to dlaczego testujesz?
Dostałam pauzę, bo nie wiedziałam kiedy wypadnie owulacja (jestem mamą karmiącą i to jest pierwszy cykl po redukcji ilości karmień syna ), dwa pierwsze cykle po porodzie miałam bardzo późno owulację i krótką fazę lutealną. Wyszło, że owulacja pojawiła się dużo wcześniej niż ostatnio i jest szansa cykle zawsze miałam 27-28 dni, po poronieniu 25-26, po porodzie 35 także zakładając cykl 28 dni termin miałabym jutro, wg. Owulacji przy lutealnej 14 dni powinnam dostać @ piątek/sobota Ale przy kp wszystko się rządzi swoimi prawamiskoro masz pauzę od starań to dlaczego testujesz?
ja jeszcze nie byłam ale znam kogoś kto byłDziewczyny, a była z Was któraś w Tunezji ?
Sama mnie wrzuciłaś na pauzę, bo nie byłam w stanie podać terminu testowania Może darujmy sobie zgryźliwe komentarzeNiektórzy lubia wrzucać zdjęcia pozytywnych testów xD
Widać! Mialam taka na facelle i beta była niziutka ale pozytywna! Jestem dobrej myśli!Cześć dziewczyny, wybaczcie ale nie nadrobiłam porannych postów bo emocje wzięły górę jestem dzisiaj ~7dpo, zapisana na testowanie jutro ale wiecie jak to jest, musiałam już dzisiaj rano zrobić trening sikania do kubeczka na dobry początek maratonu i… pierwszy raz w życiu widzę chujocień na własnym teście facelle paskowy, strasznie ciężko zrobić zdjęcie tak żeby było widać to co ja widzę na żywo i odruchowo wylałam od razu siuśki z przyzwyczajenia, niczym jakiś amator
spoko ale jeśli ktoś uprawia seks bez zabezpieczenia to nie pauzuje.Dostałam pauzę, bo nie wiedziałam kiedy wypadnie owulacja (jestem mamą karmiącą i to jest pierwszy cykl po redukcji ilości karmień syna ), dwa pierwsze cykle po porodzie miałam bardzo późno owulację i krótką fazę lutealną. Wyszło, że owulacja pojawiła się dużo wcześniej niż ostatnio i jest szansa cykle zawsze miałam 27-28 dni, po poronieniu 25-26, po porodzie 35 także zakładając cykl 28 dni termin miałabym jutro, wg. Owulacji przy lutealnej 14 dni powinnam dostać @ piątek/sobota Ale przy kp wszystko się rządzi swoimi prawami
Też widzę taki malutki cień cienia ale różowy trzymam kciukiCześć dziewczyny, wybaczcie ale nie nadrobiłam porannych postów bo emocje wzięły górę jestem dzisiaj ~7dpo, zapisana na testowanie jutro ale wiecie jak to jest, musiałam już dzisiaj rano zrobić trening sikania do kubeczka na dobry początek maratonu i… pierwszy raz w życiu widzę chujocień na własnym teście facelle paskowy, strasznie ciężko zrobić zdjęcie tak żeby było widać to co ja widzę na żywo i odruchowo wylałam od razu siuśki z przyzwyczajenia, niczym jakiś amator
Jest kreska i to wcale nie jakiś chujocieńCześć dziewczyny, wybaczcie ale nie nadrobiłam porannych postów bo emocje wzięły górę jestem dzisiaj ~7dpo, zapisana na testowanie jutro ale wiecie jak to jest, musiałam już dzisiaj rano zrobić trening sikania do kubeczka na dobry początek maratonu i… pierwszy raz w życiu widzę chujocień na własnym teście facelle paskowy, strasznie ciężko zrobić zdjęcie tak żeby było widać to co ja widzę na żywo i odruchowo wylałam od razu siuśki z przyzwyczajenia, niczym jakiś amator
Cześć dziewczyny, wybaczcie ale nie nadrobiłam porannych postów bo emocje wzięły górę jestem dzisiaj ~7dpo, zapisana na testowanie jutro ale wiecie jak to jest, musiałam już dzisiaj rano zrobić trening sikania do kubeczka na dobry początek maratonu i… pierwszy raz w życiu widzę chujocień na własnym teście facelle paskowy, strasznie ciężko zrobić zdjęcie tak żeby było widać to co ja widzę na żywo i odruchowo wylałam od razu siuśki z przyzwyczajenia, niczym jakiś amator