Avy
Fanka BB :)
Ehh, no to żeby @ przyszła dzisiaj. A jak nie przyjdzie, to żeby dwie krechy były14 dpo, moja faza lutealna to bardziej 12 dni.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ehh, no to żeby @ przyszła dzisiaj. A jak nie przyjdzie, to żeby dwie krechy były14 dpo, moja faza lutealna to bardziej 12 dni.
Koniecznie!to chyba napisze sms do doktorki...
a jak bede go brala, do 22.05 to cos sie stanie?! Dopiero 22.05 mam wizyte. Napisalam sms, mam nadzieje ze szybko odpiszeKoniecznie!
Wydaje mi się, że jeśli masz taką ilość tabletek to powinnaś brać.a jak bede go brala, do 22.05 to cos sie stanie?! Dopiero 22.05 mam wizyte. Napisalam sms, mam nadzieje ze szybko odpisze
Tu już będzie pięknie ️️Dzien dobry po weekendzie! W sobotę badalam bete i progesteron. Czekam na wyniki jak na zbawienie. W sobote znowu sobie nasikalam i juz jest zacnie... ale mam nerwy :/ ileż można czekać... dzisiaj mam ostatni dzień duphastonu... boje sie, że jak odstawie to przyjdzie @ ...
A robiłaś ostatnio progesteron przy becie? Bo nie pamiętam. Zapobiegawczo pewnie lepiej brać. Ale tutaj większość dziewczyn stara się o 1 dziecko. I nigdy nawet nie widziało II kresek na teście. Wiec tez trudno nam coś radzić skoro nigdy w takiej sytuacji nie byłyśmy.a jak bede go brala, do 22.05 to cos sie stanie?! Dopiero 22.05 mam wizyte. Napisalam sms, mam nadzieje ze szybko odpisze
robilam w sobote, 48h po pierwszej becie. Dzisiaj ma byc wynik... rozumiem, dla mnie te starania po 11 latach od ostatniego porodu to tez jak 1 dziecko, tym bardziej, ze ciaza i porody za granicą wiec kompletnie nie znam polskiego "myslenia" w kwestii ciąż...A robiłaś ostatnio progesteron przy becie? Bo nie pamiętam. Zapobiegawczo pewnie lepiej brać. Ale tutaj większość dziewczyn stara się o 1 dziecko. I nigdy nawet nie widziało II kresek na teście. Wiec tez trudno nam coś radzić skoro nigdy w takiej sytuacji nie byłyśmy.
A ja jestem pozytywnie zaskoczona, za 2 dni powinnam zacząć sikać na ovulaki a sobie już dzisiaj nasikałam właśnie i wysoko mi ocenił premomtego ovulaka, nic nie ucieszyłoby mbie bardziej niz obvulka na koniec tygodnia. Trzymajcie kciuki.