reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

14 dpo, moja faza lutealna to bardziej 12 dni.
Ehh, no to 🤞🤞🤞 żeby @ przyszła dzisiaj. A jak nie przyjdzie, to żeby dwie krechy były :)
Best Friends Love GIF by Kennysgifs

reklama
a jak bede go brala, do 22.05 to cos sie stanie?! Dopiero 22.05 mam wizyte. Napisalam sms, mam nadzieje ze szybko odpisze
A robiłaś ostatnio progesteron przy becie? Bo nie pamiętam. Zapobiegawczo pewnie lepiej brać. Ale tutaj większość dziewczyn stara się o 1 dziecko. I nigdy nawet nie widziało II kresek na teście. Wiec tez trudno nam coś radzić skoro nigdy w takiej sytuacji nie byłyśmy.

A robiłaś ostatnio progesteron przy becie? Bo nie pamiętam. Zapobiegawczo pewnie lepiej brać. Ale tutaj większość dziewczyn stara się o 1 dziecko. I nigdy nawet nie widziało II kresek na teście. Wiec tez trudno nam coś radzić skoro nigdy w takiej sytuacji nie byłyśmy.
robilam w sobote, 48h po pierwszej becie. Dzisiaj ma byc wynik... rozumiem, dla mnie te starania po 11 latach od ostatniego porodu to tez jak 1 dziecko, tym bardziej, ze ciaza i porody za granicą wiec kompletnie nie znam polskiego "myslenia" w kwestii ciąż...

reklama
Do góry