nindziaa
Moderator
Rachunki: widzisz mnie?!Ej! Mój też. Na dodatek jak nie może to ma taktykę, że włącza wodę, żeby był jakiś dźwięk
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rachunki: widzisz mnie?!Ej! Mój też. Na dodatek jak nie może to ma taktykę, że włącza wodę, żeby był jakiś dźwięk
Ale moj to w ogole ma problemy zoladkowe jakieś, pierdy, bole brzucha. Przydalaby mu sie jakas porzadna diagnostykaEj! Mój też. Na dodatek jak nie może to ma taktykę, że włącza wodę, żeby był jakiś dźwięk
ja właśnie nie kumam co oni tam robią. Miałam byłego, który potrafił iść na godzinę do kibla z książką i telefonem. GODZINĘ! Jeszcze rozumiem jak ma się dzieci i chce się posiedzieć w spokoju, to kibel to właściwe miejsce ale jak komuś może być wygodniej siedzieć godzinę na kiblu niż jak człowiek na kanapie?No to jak juz w domu, to ja to samo, ide, 30 sekund i wychodze, a ten posiedzenia se robi
A jak z dietą u niego?Ale moj to w ogole ma problemy zoladkowe jakieś, pierdy, bole brzucha. Przydalaby mu sie jakas porzadna diagnostyka
Tez tego nie rozumiem. Mój jak wychodzi z posiedzenia to ledwo lezie, nogi mu aż drętwieją na tym kibluja właśnie nie kumam co oni tam robią. Miałam byłego, który potrafił iść na godzinę do kibla z książką i telefonem. GODZINĘ! Jeszcze rozumiem jak ma się dzieci i chce się posiedzieć w spokoju, to kibel to właściwe miejsce ale jak komuś może być wygodniej siedzieć godzinę na kiblu niż jak człowiek na kanapie?
No ale właśnie, siedzisz w oparach wlansego goowna, superja właśnie nie kumam co oni tam robią. Miałam byłego, który potrafił iść na godzinę do kibla z książką i telefonem. GODZINĘ! Jeszcze rozumiem jak ma się dzieci i chce się posiedzieć w spokoju, to kibel to właściwe miejsce ale jak komuś może być wygodniej siedzieć godzinę na kiblu niż jak człowiek na kanapie?
Chujowo znaczy je troche zdrowego, ale tez zre strasznie tlustoA jak z dietą u niego?
No to na kij mu diagnostyka póki co Niech zacznie szamać odpowiedzialnie to pewnie bóle brzucha i wzdęcia mu przejdą Wiem co mówię, bo mój też je byleco a później bręczyChujowo znaczy je troche zdrowego, ale tez zre strasznie tlusto
Ja mojemu powiedziałam, że jak kupa poleci to masz od razu wodę spuścić i sobie siedź dalej jak tak lubisz. Bo później dłużej jedzie jak siedzisz na tej kupie. I tak robiNo ale właśnie, siedzisz w oparach wlansego goowna, super
Tak, ale wtedy bedzie nieszczęśliwy. Wiec woli pierdziećNo to na kij mu diagnostyka póki co Niech zacznie szamać odpowiedzialnie to pewnie bóle brzucha i wzdęcia mu przejdą Wiem co mówię, bo mój też je byleco a później bręczy