reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

Kurczę kiedyś tez miałam taki problem, ale od dłuższego czasu już sobie przetłumaczyłam, że to przecież normalna sprawa - każdy z nas robi 💩 😄 co innego, kiedy w drzwiach nie ma zamku, tego nie potrafię zrozumieć.
No ja wiem, ze to normalna sprawa. Ale glowa swoje

reklama
Mój ma ze mnie bekę, że dramatyzuję, bo to niby super wynik. Ale po pierwsze program nie ma kompletu pytań, bo to nieoficjalny (niby deklarują, że 97% pytań się powtarza ale czort ich wie), a poza tym na egzaminie jeszcze stres dochodzi.
Jeśli na każdym z klikanych egzaminów będę miała ponad 90% to będę spokojna.

Ja w ogóle nie mam problemu z wypróżnieniem poza domem. Chyba powinnam współczuć ludziom którzy się ze mną zadają 😅 Swego czasu to wucet w moim domu to mojej dwójki nie widział bo codziennie w pracy było posiedzenie 🤣 Ale ja to szybko, 10 sekund i po wszystkim 🤣 Mój stary to grzeje kibel 30 minut ale on gra na telefonie 🙄

Ja w ogóle nie mam problemu z wypróżnieniem poza domem. Chyba powinnam współczuć ludziom którzy się ze mną zadają 😅 Swego czasu to wucet w moim domu to mojej dwójki nie widział bo codziennie w pracy było posiedzenie 🤣 Ale ja to szybko, 10 sekund i po wszystkim 🤣 Mój stary to grzeje kibel 30 minut ale on gra na telefonie 🙄
No to jak juz w domu, to ja to samo, ide, 30 sekund i wychodze, a ten posiedzenia se robi

reklama
Do góry