Brownie1992
Moderator
Dzisiaj zrobiona i dowieziona do domuDziewczyny, dawać jakiś temat, bo smętnie tu dzisiaj
Dawno nikt o nie pisał
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzisiaj zrobiona i dowieziona do domuDziewczyny, dawać jakiś temat, bo smętnie tu dzisiaj
Dawno nikt o nie pisał
my chyba pójdziemy w środęWlasnie siedzę w kinie z przyjaciółka.
I zaraz będą Strażnicy Galaktyki vol 3. Tak, jestem fanką Marvela
mnie dzisiaj pokarało za zdrowy obiadDziewczyny, dawać jakiś temat, bo smętnie tu dzisiaj
Dawno nikt o nie pisał
Ja oczywiście tradycyjnie 2 dni w kiblu nie bylam bo jak nie jestem w domu do dupa mi sie blokujeDzisiaj zrobiona i dowieziona do domu
Trzeba było słoik powideł śliwkowych wszamać i zapić maślankąJa oczywiście tradycyjnie 2 dni w kiblu nie bylam bo jak nie jestem w domu do dupa mi sie blokuje
Nie, bo oprocz tego ze sie blokuje to ja jeszcze sie wstydze, więc nawet mi to na rekeTrzeba było słoik powideł śliwkowych wszamać i zapić maślanką
Jak sobie radzisz na dłuższych wyjazdach np. na wakacjach? Bierzesz leki?Nie, bo oprocz tego ze sie blokuje to ja jeszcze sie wstydze, więc nawet mi to na reke
Tak, z reguly albo sie wspomagam, lub czasem jak np jestem tylko z mężem no to jakoś idzie bez leków. No bo jemu ufam i jakos ta blokada mi puszcza. Ale jak sa inni ludzie jak teraz jesteśmy w mieszkaniu gdzie tesciowa jest no to nie ma opcji.Jak sobie radzisz na dłuższych wyjazdach np. na wakacjach? Bierzesz leki?
Ale np na Krecie w zeszlym roku to nie dalo rady, dzień w dzień sie wspomagalam.Jak sobie radzisz na dłuższych wyjazdach np. na wakacjach? Bierzesz leki?
No to masz ciężko...Tak, z reguly albo sie wspomagam, lub czasem jak np jestem tylko z mężem no to jakoś idzie bez leków. No bo jemu ufam i jakos ta blokada mi puszcza. Ale jak sa inni ludzie jak teraz jesteśmy w mieszkaniu gdzie tesciowa jest no to nie ma opcji.