reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

Już po. Ten pęcherzyk, który miał 9mm urósł od piątku do 11mm. Endometrium na ten moment bez szału (ale nawet nie zarejestrowałam ile mm). Dziś 16dc, a z reguły miewam regularne 27. Mam brać metę przez 3 miesiące, mąż suple na nasienie i za 3 miesiące powtórzymy monitoring od początku do końca, bo od jutra zaczyna urlop. Jeśli coś z tego będzie to za mniej więcej tydzień, ale raczej zapowiada się na cykl bezowulacyjny.
Ehh, przykro mi. Miałam nadzieję, że pęcherzyk ładnie urośnie. Trzymaj się!
Co do usg to nic Ci nie powiem, bo się nie znam kompletnie.

reklama
Ja miałam w poniedziałek pik na teście i pęcherzyk 20mm, jak mnie już nosi żeby testować 🙈😆 może chociaż pójdę proga zrobić, myślicie ze jutro już mogę lecieć żeby sprawdzić czy owu była czy lepiej poczekać do wtorku/środy? 😄

Dzień dobry :)
Ja na tą chwilę nie planuję wyprowadzać się ani do USA ani do innego kraju. Ale w przyszłości tego nie wykluczam.
Za to takie kilkumiesięczne wakacje objazdowe w Stanach to chętnie, jednak na tą chwilę nie możemy sobie na to pozwolić ani pod względem finansowym ani pod względem organizacji pracy (w sumie jedno z drugim się łączy :D ).

@Brownie1992 taka drobna uwaga. Ty nas zasypujesz tematami do rozmów a sama siedzisz cicho. Nieładnie! ;)
Ja na ten moment nie chciałabym się wyprowadzać nigdzie. Ani do Stanów ani do innego kraju. Natomiast jest wiele miejsc które chcielibyśmy zobaczyć, ale na ten moment jest to nierealne 😊
Jak wam mija niedziela? Bardzo tutaj skromnie przez weekend 😅 Nie ma co poczytać

Ja na ten moment nie chciałabym się wyprowadzać nigdzie. Ani do Stanów ani do innego kraju. Natomiast jest wiele miejsc które chcielibyśmy zobaczyć, ale na ten moment jest to nierealne 😊
Jak wam mija niedziela? Bardzo tutaj skromnie przez weekend 😅 Nie ma co poczytać
Wlasnie siedzę w kinie z przyjaciółka.
I zaraz będą Strażnicy Galaktyki vol 3. Tak, jestem fanką Marvela ;)

reklama
Do góry