reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

Dzień dobry dziewczęta w niedzielę 😊
Wczoraj dużo postów było o tym, że chciałybyście pojechać do Stanów. Nie wiem czy wiecie, ale jest loteria wizowa. Wyjechałybyscie na tym etapie życia do Stanów wygrywając taką wizę? 😉 W ogóle czy kiedykolwiek chcecie zmienić kraj zamieszkania? Miłej niedzieli 🙂
Pojechalibyśmy chętnie oboje do Stanów na taką objazdową wycieczkę, nie wykluczone, że jakby nam się spodobało, to byśmy zostali, jeśli byłaby możliwość, np. gdybyśmy mieli tam rodzine, która pomogłaby na początku się tam odnaleźć. Już dobrych parę lat jesteśmy w UK, także mieszkanie na obczyźnie nie jest nam obce, dobrze się tu czujemy, przywykliśmy- teraz bardziej się martwimy jak się kiedyś odnaleźć w PL- jak wyjechaliśmy, to byliśmy młodzi byłam zaraz po studiach, całe dorosłe życie tutaj.
I wzajemnie, miłej niedzieli🙂

reklama
U mnie dziś już oficjalnie 1dc 11cs. Myślałam wczoraj rano, że wczoraj się okres rozkręci, ale jednak nie, a fala nadeszła dzisiaj.

Długo czekałam na ten cykl. Tak się jeszcze złożyło, że wczoraj był 74 dzień męża na clo, a to oznacza, że już zaczynamy mieć plemniki powstałe całkowicie na wspomaganiu 😎

3.06 powtórzymy męża wyniki
6.06 odbieram wyniki biopsji endometrium
Będę dzwonić w tym tygodniu do kliniki umówić nas na wizytę, może się uda na 7.06

Wracam do brania supli, do dietki na endo, do mierzenia temperatury, pewnie też skocze na jakieś usg. Tak czy siak, w ciągu najbliższych czterech tygodni wiele się powinno wyjaśnić, presja rośnie 😱

Cześć dziewczyny, @Brownie1992 możesz mnie wypisać z testowania. Byłam w piątek wieczorem na monitoringu, pęcherzyk miał 20mm. Przed chwilą wróciłam z kolejnego i po półtorej doby pęcherzyk urósł do 28 mm, pik miałam dzisiaj rano na testach, ale on już jest przejrzały i nic z tego nie będzie :( Jestem potwornie rozczarowana. Mam dostać ovitrelle w następnym cyklu, ale dziś mam mega doła. Na dodatek dziś obchodziłabym pierwsze urodziny mojego dziecka 😭
Przykro mi kochana 🥲

Nie wracam do Domu 🤣

Załączniki

• IMG_3199.jpeg
    IMG_3199.jpeg
    155,9 KB · Wyświetleń: 89
Cześć dziewczyny, @Brownie1992 możesz mnie wypisać z testowania. Byłam w piątek wieczorem na monitoringu, pęcherzyk miał 20mm. Przed chwilą wróciłam z kolejnego i po półtorej doby pęcherzyk urósł do 28 mm, pik miałam dzisiaj rano na testach, ale on już jest przejrzały i nic z tego nie będzie :( Jestem potwornie rozczarowana. Mam dostać ovitrelle w następnym cyklu, ale dziś mam mega doła. Na dodatek dziś obchodziłabym pierwsze urodziny mojego dziecka 😭
przepraszam, że się wtrącę. Ale nie mogę.
Kto taka durną teorie rozprzestrzenia? Nigdy nie pękł mi pęcherzyk poniżej 28mm i jakoś 5 razy w ciążę zaszłam

reklama
U mnie dziś już oficjalnie 1dc 11cs. Myślałam wczoraj rano, że wczoraj się okres rozkręci, ale jednak nie, a fala nadeszła dzisiaj.

Długo czekałam na ten cykl. Tak się jeszcze złożyło, że wczoraj był 74 dzień męża na clo, a to oznacza, że już zaczynamy mieć plemniki powstałe całkowicie na wspomaganiu 😎

3.06 powtórzymy męża wyniki
6.06 odbieram wyniki biopsji endometrium
Będę dzwonić w tym tygodniu do kliniki umówić nas na wizytę, może się uda na 7.06

Wracam do brania supli, do dietki na endo, do mierzenia temperatury, pewnie też skocze na jakieś usg. Tak czy siak, w ciągu najbliższych czterech tygodni wiele się powinno wyjaśnić, presja rośnie 😱
Trzymam kciuki za plemniki starego, i za Twoje endometrium🤩😍
Już niedługo trochę Ci się to wszystko rozjaśni. Zatem pełnoprawnie wracasz na tory intensywnych starań 🙂🙂 tylko czekać na owulkę, kto wie może i nie jedną aw miesiącu ( bo już miałaś mnogą z tego co pamiętam)

Do góry