reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

U mnie dzisiaj będą 22 stopnie ☀️😎 w planach dalsza walka z działką, dzisiaj już przyjeżdża tata na ratunek 😅

Sama robisz paznokcie? 😊
Tak, jakieś 10 lat temu kupiłam lampe i od tej pory może ze dwa razy poszłam na pazy, ostatnim razem wytrzymały tydzień i żałowałam wydanej kasy 😅

reklama
Ja ogólnie robię tylko sobie, nie jestem w tym jakaś super 😅 kupiłam lampę jakieś 10 lat temu i od tej pory sama trzaskam. Jak patrzę na ceny hybryd czy żeli w salonach to mnie skręca. Jedyne co to robiłam lokatorce na studiach a potem jednej kumpelce z pracy oczywiście wszystko za butelkę wina. Bo przecież na jedno i drugie oko trzeba wypić 😂 także mogę się zająć ale na Twoja własna odpowiedzialność 😂
haha też mam lampę i wszystko, ale tylko stopy robię sobie sama, bo na rękach mi się nie trzymają same hybrydy 😂 znalazłam dziewczynę, która w dobrej cenie robi, ale po miesiącu już zaczynają się łamać i musiałam wczoraj obciąć wszystkie… żelowe! 🤯

haha też mam lampę i wszystko, ale tylko stopy robię sobie sama, bo na rękach mi się nie trzymają same hybrydy 😂 znalazłam dziewczynę, która w dobrej cenie robi, ale po miesiącu już zaczynają się łamać i musiałam wczoraj obciąć wszystkie… żelowe! 🤯
Mi też się nie trzyma sama hybryda, robię sobie zawsze polygelem :)
Kurde ja po dwóch tygodniach już mam ochotę zmieniać, bo nie mogę patrzeć na odrost, nigdy do miesiąca nie dobiłam 🙈

To moja mama tak ma. Robiłam sobie, jej i koleżance. Mi i kumpeli trzymały się 3 tygodnie do momentu zmiany a mojej mamie ? 40 minut 😂

reklama
a cebula swoją drogą, ja do ślubu tez paznokcie, makijaż i włosy sama robiłam 😁
Włosy tez sama ale na makijażu byłam. Tak się złożyło, że koleżanka jest wizażystką ale taką serio - górna półka (wygrywała mistrzostwa itp). A ja zupełnie nie umiem w makijaż - na co dzień raczej mało się maluje. Nie umiem w konturowanie itp xd

Do góry