reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

Co się stało kochana? Wkurwili Cię...
w skrócie powiedzieli mi wczoraj w aptece, że kierowniczka mi wystawi dzisiaj receptę farmaceutyczną, żebym mogła wykupić clo w innej aptece. I że ona jest 13-21 w pracy. Więc o 20 zadzwoniłam pytać co z tą recepta, a ta kierowniczka wyskoczyła na mnie z ryjem, że ją stawiam pod ścianą. I że mi jej nie wystawi. Mają moje namiary w aptece, ale nikt nie raczył do mnie zadzwonić z informacją, że jednak jej nie wystawia. Piątek. Godzina 20. A my od jutra nie mamy leku. Jakby zadzwonili o 13, to bym jeszcze była w stanie coś zdziałać, ale oni ewidentnie mnie olali. Odpaliłam wrotki i przez 20 minut dyskutowałam z babą, kazała mi dzwonić do faceta, który wystawiał dwie pierwsze recepty,l farmaceutyczne, podała numer. Okazało się, że jest zupełnie inaczej niż mi cały czas opowiadał personel apteki od trzech tygodni i że on jest w tak samo trudnej sytuacji jak my tak naprawdę. Koniec końców dostaliśmy receptę o 21.41. Koleś wkurwiony, ja wkurwiona, wszyscy wkurwieni.

reklama
Hej dziewczyny, jestem tu nowa, i powiem szczerze że już tracę nadzieję... staramy się już 8 miesięcy i szczęśliwego końca nie widać. Testy owulacyjne wszystkie wychodzą negatywne (na zdjęciu paski z dni cyklu 7-13 przy wahaniach cykli 21-27). Byłam przy ostatnim cyklu na usg i gin potwierdził ze na jego oko owulacja przebiega prawidłowo. Trzymam kciuki za Was wszystkie ❤️

20230513_072840.jpg

Heloł w upragnioną sobotę! Dziś też tak u Was gorąco?☀️
Ja się zaraz zbieram do fryzjera, w końcu malowanko, bo już na mój odrost przykro patrzeć😃 na obiad idziemy że Starym na sushi i piwko 🍣 także dziś dzień przyjemności 😉
A wieczorem oczywiście Bejba 😃 🇵🇱

Hej dziewczyny, jestem tu nowa, i powiem szczerze że już tracę nadzieję... staramy się już 8 miesięcy i szczęśliwego końca nie widać. Testy owulacyjne wszystkie wychodzą negatywne (na zdjęciu paski z dni cyklu 7-13 przy wahaniach cykli 21-27). Byłam przy ostatnim cyklu na usg i gin potwierdził ze na jego oko owulacja przebiega prawidłowo. Trzymam kciuki za Was wszystkie ❤️

Zobacz załącznik 1525523
Cześć ;) po pierwsze zerknij na pierwsza stronę i zapisz się na testowanie jeśli chcesz do nas dołączyć :) po drugie, zmień testy owulacyjne - chyba najczęściej polecane to Domowe Laboratorium. Mi te horien również nie wychodziły, dopiero z DL zobaczyłam jak na żywo wyglada prawdziwy peak. A jeśli masz zapas tych, to spróbuj je dłużej moczyć w siusiach, ponoć wtedy lepiej sie wybarwiaja. No i po trzecie 8 miesięcy to nie tak długo i nie ma co się poddawać. Załączam Ci listę badań, które możesz wykonać jeśli chcesz rozpocząć już diagnostykę ;)

Załączniki

• IMG_9454.jpeg
    IMG_9454.jpeg
    44,9 KB · Wyświetleń: 36
Ostatnia edycja:
Dzień dobry Dziewczyny w tę piękną sobotę! ☀️@ w końcu wczoraj wieczorem przyszła, więc zaczynam nowy cykl z nową, wielką nadzieją ❤️

Chciałabym dodać historię do cyklu ‚śpiewanie wątpliwych piosenek’:
Jako dzieciak w domu cały czas miałam włączoną Vivę, bo uwielbiałam tańczyć i poskutkowało to śpiewaniem refrenu ‚k****skiego życia’ Peji w czasie gry w planszówki z mamą. Miny rodzicielki chyba nie muszę opisywać xD

Ja się zaraz zbieram do fryzjera, w końcu malowanko, bo już na mój odrost przykro patrzeć😃 na obiad idziemy że Starym na sushi i piwko 🍣 także dziś dzień przyjemności 😉
U nas ma być dziś 20 stopni ☀️ wczoraj wyciągnęłam starego nad jezioro dziś mamy ogarniać ogródek. No i pewnie będzie jakieś sprzątanko. Może się w końcu zmobilizuje do zrobienia paznokci? Bo robię je od 1.5 tygodnia 😂

U nas ma być dziś 20 stopni ☀️ wczoraj wyciągnęłam starego nad jezioro dziś mamy ogarniać ogródek. No i pewnie będzie jakieś sprzątanko. Może się w końcu zmobilizuje do zrobienia paznokci? Bo robię je od 1.5 tygodnia 😂
a zajmiesz się moimi też? 😂 musiałam wizytę przełożyć o 2 tyg a mam już takie połamańce, że nie mogę patrzeć xd

U mnie dzisiaj będą 22 stopnie ☀️😎 w planach dalsza walka z działką, dzisiaj już przyjeżdża tata na ratunek 😅

Sama robisz paznokcie? 😊

Cześć ;) po pierwsze zerknij na pierwsza stronę i zapisz się na testowanie jeśli chcesz do nas dołączyć :) po drugie, zmień testy owulacyjne - chyba najczęściej polecane to Domowe Laboratorium. Mi te horien również nie wychodziły, dopiero z DL zobaczyłam jak na żywo wyglada prawdziwy peak. A jeśli masz zapas tych, to spróbuj je dłużej moczyć w siusiach, ponoć wtedy lepiej wiec wybarwiaja. No i po trzecie 8 miesięcy to nie tak długo i nie ma co się poddawać. Załączam Ci listę badań, które możesz wykonać jeśli chcesz rozpocząć już diagnostykę ;)
Hej, wielkie dzięki za odpowiedź :) dobrze wiedzieć że te testy się nie cieszą dobra opinia bo mnie już z nimi trafia. Spróbuję moczyć bo mam jeszcze pudełko. Zapis na testowanie to zapis na dzień w którym robimy ciążowy?

reklama
a zajmiesz się moimi też? 😂 musiałam wizytę przełożyć o 2 tyg a mam już takie połamańce, że nie mogę patrzeć xd
Ja ogólnie robię tylko sobie, nie jestem w tym jakaś super 😅 kupiłam lampę jakieś 10 lat temu i od tej pory sama trzaskam. Jak patrzę na ceny hybryd czy żeli w salonach to mnie skręca. Jedyne co to robiłam lokatorce na studiach a potem jednej kumpelce z pracy oczywiście wszystko za butelkę wina. Bo przecież na jedno i drugie oko trzeba wypić 😂 także mogę się zająć ale na Twoja własna odpowiedzialność 😂

Do góry