Ice41
Fanka BB :)
no to będzie test o czułości 1no to jeszcze tylko sraczka i nawet testu nie musisz robić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to będzie test o czułości 1no to jeszcze tylko sraczka i nawet testu nie musisz robić
a który jesteś dpo?Miałam testować wczoraj ale za dużo na głowie w pracy młyn nie do przerobienia dziś rano też w pośpiechu wszystko nawet zapomniałam o tym teście ale właśnie po pracy jestem wiem ze popołudniowy test gucio może pokazać..
Na swój się przyglądam i aż musiałam go rozebrać ale nic nie widać no cóż
Mi chyba się już jebie w oczach i wszędzie widzę kreskiMiałam testować wczoraj ale za dużo na głowie w pracy młyn nie do przerobienia dziś rano też w pośpiechu wszystko nawet zapomniałam o tym teście ale właśnie po pracy jestem wiem ze popołudniowy test gucio może pokazać..
Na swój się przyglądam i aż musiałam go rozebrać ale nic nie widać no cóż
nie tylko TobieMi chyba się już jebie w oczach i wszędzie widzę kreski
Ja, jak przygotowywałam się do transferu. Ale wtedy piłam wino wytrwane, jadłam morele, awokado i coś tam jeszcze, więc nie wiem czy podziałało akurat to.Dziewczyny, a brała tu któraś viagre na endometrium?
11 /12 bo tylko z testów obserwowałam owulację więc pewności nie mam czy wgl była czy dobrze pokazały testy.a który jesteś dpo?
a brałaś dopochwowo w tabletkach czy robiłaś czopki? Pamiętasz może jakie było dawkowanie i w których dniach cyklu brałaś?Ja, jak przygotowywałam się do transferu. Ale wtedy piłam wino wytrwane, jadłam morele, awokado i coś tam jeszcze, więc nie wiem czy podziałało akurat to.