Bolilol
Fanka BB :)
a co to za test? masz w domu jeszcze jakieś testy?11 /12 bo tylko z testów obserwowałam owulację więc pewności nie mam czy wgl była czy dobrze pokazały testy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a co to za test? masz w domu jeszcze jakieś testy?11 /12 bo tylko z testów obserwowałam owulację więc pewności nie mam czy wgl była czy dobrze pokazały testy.
Test hello baby. No niestety tylko płytkowy ale tej samej firmy musiałabym podskoczyć ale w mojej aptece to cud dostać ten czuły.a co to za test? masz w domu jeszcze jakieś testy?
Nie pamiętam, na pewno pół tabletki dopochwowo tylko nie wiem czy raz dziennie. Ja to brałam na własną rękę, bo jak pytałam mojego lekarza, to on powiedział że to g... działa.a brałaś dopochwowo w tabletkach czy robiłaś czopki? Pamiętasz może jakie było dawkowanie i w których dniach cyklu brałaś?
rozumiem. Jak jesteś 11/12 dpo to test może jeszcze nie być "ostateczny", dobrze by było, gdybyś jeszcze powtórzyła jakiś czuły jutro lub w niedzielę ranoTest hello baby. No niestety tylko płytkowy ale tej samej firmy musiałabym podskoczyć ale w mojej aptece to cud dostać ten czuły.
A jakiej jest on czułości? 10 czy 20?Test hello baby. No niestety tylko płytkowy ale tej samej firmy musiałabym podskoczyć ale w mojej aptece to cud dostać ten czuły.
Ja tez widzę cieńMi chyba się już jebie w oczach i wszędzie widzę kreski
Dziękuję.rozumiem. Jak jesteś 11/12 dpo to test może jeszcze nie być "ostateczny", dobrze by było, gdybyś jeszcze powtórzyła jakiś czuły jutro lub w niedzielę rano
Niby pisze 10A jakiej jest on czułości? 10 czy 20?
w Rossmannie znajdziesz pinka strumieniowego i facelle paskowy, one wykrywały u dziewczyn już naprawdę bardzo niską betęDziękuję.
Jakiś dobry czuły test możesz polecić?
te hellobaby z tego co kojarzę mają widoczną fabryczną, więc niestety możemy właśnie ją dostrzegaćJa tez widzę cień