reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

to w sumie dziwne. Tzn przed ślubem ja też mówiłam Pan / Pani, bo przed ślubem to nie rodzina 😅 (kiedyś przed zaręczynami teściowa zapytała mnie "kiedy w końcu wejdę do ich rodziny" 😅), ale po ślubie od razu teściowa powiedziała, że mogłabym przestać się do nich tak zawracać i mówić mamo albo teściowo, jak mi wygodnie (mąż jednej siostry męża mówi mamo, a mąż drugiej teściowo)
Dlatego byłam sama ciekawa jak to będzie wyglądać u nich po ślubie, ale jak widać to nic nie zmienia 😅 Generalnie teściów mam spoko, na teściową złego słowa nie mogę powiedzieć tylko te formy oficjalne mnie trochę denerwują. No bo jak będę mieć już to potencjalne dziecko, to już w ogóle nie wiem jak oni to sobie wyobrażają, "*imię dziecka* idź do Pana"?? 😂

reklama
Zawiedziona, że w ogóle na monitoring przychodzę 😂 Wiesz... Ona grubych efektów oczekuje 🤣
Jeszcze jakieś +- 2 tygodnie i wysikasz nam grube efekty 😁

Baby Love GIF by Clearblue

Dlatego byłam sama ciekawa jak to będzie wyglądać u nich po ślubie, ale jak widać to nic nie zmienia 😅 Generalnie teściów mam spoko, na teściową złego słowa nie mogę powiedzieć tylko te formy oficjalne mnie trochę denerwują. No bo jak będę mieć już to potencjalne dziecko, to już w ogóle nie wiem jak oni to sobie wyobrażają, "*imię dziecka* idź do Pana"?? 😂
Idź do Pani Babci :D

reklama
Do góry