reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Przypomniałą mi się sytuacja z teściową. Ona ogólnie po kryjomu lubi grzebać ludziom w rzeczach. Nie raz jak u niej byłam a mieszkał brat meża, to mówiła co u niego znalazła "ale ciii, żeby nei wiedział". A jest największa plotkarą jaką znam. I kiedyś wyjechaliśmy na wakacje, a tesciowa stwierdziła, że skoro am klucze to przyjdzie kwiatki podlać i zobaczy nasze nowe łóżko przy okazji. No i natknęła się na dildo na łóżku, o którym zapomnieliśmy 🤣
w tym roku mamy rybki, jak usłyszałam, że teśiowa będzie przychodzić je karmić to od razu poprosiłam przyjaciela mężą :D
nam znajomy tak ryby karmił że po powrocie pierwsze co to była podmianka wody i wciąganie zepsutego jedzenia 😱 Nie było nas 3 tygodnie a on wykorzystał jedzenia tyle ile nam starcza na pół roku

Przypomniałą mi się sytuacja z teściową. Ona ogólnie po kryjomu lubi grzebać ludziom w rzeczach. Nie raz jak u niej byłam a mieszkał brat meża, to mówiła co u niego znalazła "ale ciii, żeby nei wiedział". A jest największa plotkarą jaką znam. I kiedyś wyjechaliśmy na wakacje, a tesciowa stwierdziła, że skoro am klucze to przyjdzie kwiatki podlać i zobaczy nasze nowe łóżko przy okazji. No i natknęła się na dildo na łóżku, o którym zapomnieliśmy 🤣
w tym roku mamy rybki, jak usłyszałam, że teśiowa będzie przychodzić je karmić to od razu poprosiłam przyjaciela mężą :D
Też mam taką teściówke 🙈
Łączę w bólach 🤣

powiedziała coś? 😅

reklama
Do góry