KaMaLi
Fanka BB :)
eh, może po robociemi tylko troszkę pomaga zdjęcie stanika
Jak mnie mąż złapał wczoraj za cyca to myślałam, że go zamorduję
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
eh, może po robociemi tylko troszkę pomaga zdjęcie stanika
nam znajomy tak ryby karmił że po powrocie pierwsze co to była podmianka wody i wciąganie zepsutego jedzenia Nie było nas 3 tygodnie a on wykorzystał jedzenia tyle ile nam starcza na pół rokuPrzypomniałą mi się sytuacja z teściową. Ona ogólnie po kryjomu lubi grzebać ludziom w rzeczach. Nie raz jak u niej byłam a mieszkał brat meża, to mówiła co u niego znalazła "ale ciii, żeby nei wiedział". A jest największa plotkarą jaką znam. I kiedyś wyjechaliśmy na wakacje, a tesciowa stwierdziła, że skoro am klucze to przyjdzie kwiatki podlać i zobaczy nasze nowe łóżko przy okazji. No i natknęła się na dildo na łóżku, o którym zapomnieliśmy
w tym roku mamy rybki, jak usłyszałam, że teśiowa będzie przychodzić je karmić to od razu poprosiłam przyjaciela mężą
Też mam taką teściówkePrzypomniałą mi się sytuacja z teściową. Ona ogólnie po kryjomu lubi grzebać ludziom w rzeczach. Nie raz jak u niej byłam a mieszkał brat meża, to mówiła co u niego znalazła "ale ciii, żeby nei wiedział". A jest największa plotkarą jaką znam. I kiedyś wyjechaliśmy na wakacje, a tesciowa stwierdziła, że skoro am klucze to przyjdzie kwiatki podlać i zobaczy nasze nowe łóżko przy okazji. No i natknęła się na dildo na łóżku, o którym zapomnieliśmy
w tym roku mamy rybki, jak usłyszałam, że teśiowa będzie przychodzić je karmić to od razu poprosiłam przyjaciela mężą
To ja mam totalnie na odwrót, jak bolą mnie cycki przed okresem to w staniku czuję się lepiej, bez są takie ciężkie i bardziej odczuwam bólmi tylko troszkę pomaga zdjęcie stanika
Ludu, co mi pomoże na nabrzmiałe bolące cycki jakieś okłady?
PMS level hard
nie dałabym rady, nienawidzę jak mi ktoś gdzieś grzebie albo dotyka moich rzeczy
powiedziała coś?Przypomniałą mi się sytuacja z teściową. Ona ogólnie po kryjomu lubi grzebać ludziom w rzeczach. Nie raz jak u niej byłam a mieszkał brat meża, to mówiła co u niego znalazła "ale ciii, żeby nei wiedział". A jest największa plotkarą jaką znam. I kiedyś wyjechaliśmy na wakacje, a tesciowa stwierdziła, że skoro am klucze to przyjdzie kwiatki podlać i zobaczy nasze nowe łóżko przy okazji. No i natknęła się na dildo na łóżku, o którym zapomnieliśmy
Jeśli tak, to @Brownie1992 podrzuć szybciej, najlepiej już dziś, żebym zdążyła napisać tę powieść o mamusiCoś czuję, że jutro będzie temat o teściowych
Lepiej nie.Coś czuję, że jutro będzie temat o teściowych