reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Czy Wy tez tak macie, że zaraz jak nasikaacie na patyk to momentalnie zaczyna mega boleć brzuch na okres jakby chciał powiedzieć " i na co ku*wa liczysz? Im comming!" :D
To już wiecie, że nasikałam jeszcze dziś bo temperatura nadal w góre, cyce bolą ale biało i już czuję @
W pon lub środę idę do gina, po ponad półrocznej przerwie :/

Dzien dobry dziewczęta w piąteczek piatunio!
Mi się wczoraj usnęło na kanapie i mąż mnie obudził po zakończonym odcinku więc tylko się przewaliłam z kanapy do łóżka 🤣
Temat na dziś: Wasza najlepsza randka 🙂

Czy Wy tez tak macie, że zaraz jak nasikaacie na patyk to momentalnie zaczyna mega boleć brzuch na okres jakby chciał powiedzieć " i na co ku*wa liczysz? Im comming!" :D
To już wiecie, że nasikałam jeszcze dziś bo temperatura nadal w góre, cyce bolą ale biało i już czuję @
U mnie zaczynają dreż ręce, zaczyna mi się robić gorąco, serce wali - stan podobny do paniki mam 😁😆😄

Taaak ledwo wczoraj zrobiłam test 10 dpo zaczęła mnie swędzieć warga na opryszczke... a często mi się robi przed @. Dzis już brzuch boli mega na @ i pewnie za chwilę zaczną się plamienia więc za 2 dni spodziewam się @. Oczywiście rozjebie mi to mój cały plan monitoringów 😆

Dzien dobry dziewczęta w piąteczek piatunio!
Mi się wczoraj usnęło na kanapie i mąż mnie obudził po zakończonym odcinku więc tylko się przewaliłam z kanapy do łóżka 🤣
Temat na dziś: Wasza najlepsza randka 🙂
to ja pierwsza od razu napisze, że nie cierpiałąm randek. Ale najlepszą randką była NIErandka z moim obecnym meżem. Umówiliśmy się, że będziemy się spotykać na sex ale się w sobie nie zakochujemy bo nie pchamy się w związki. Czysty układ. I ten pierwszy sex był meeegaaa 😍 często to wspominamy ;)

A ja w dniu rozkręcenia okresu założyłam białe striny i jasna spódnica… :D mądra ja. A jeszcze na konfe dziś idę i będę musiała pytania zadawać, ale przynajmniej głowa zajęta będzie.

Ja wczoraj jednak wybrałam rolki :D ale jak wróciłam to padłam o 21.30 spać. Mąż jeszcze do babci mojej poszedł, ale ja już nie miałam siły i chciałam spać :p

reklama
to ja pierwsza od razu napisze, że nie cierpiałąm randek. Ale najlepszą randką była NIErandka z moim obecnym meżem. Umówiliśmy się, że będziemy się spotykać na sex ale się w sobie nie zakochujemy bo nie pchamy się w związki. Czysty układ. I ten pierwszy sex był meeegaaa 😍 często to wspominamy ;)
Też miałam takiego "kolege" do seksu, ale był słaby w te klocki. Do tego miał tak małego, że nic nie czułam. Skończyło się po 3 razach 🤣🤣

Do góry