reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Czy Wy tez tak macie, że zaraz jak nasikaacie na patyk to momentalnie zaczyna mega boleć brzuch na okres jakby chciał powiedzieć " i na co ku*wa liczysz? Im comming!" :D
To już wiecie, że nasikałam jeszcze dziś bo temperatura nadal w góre, cyce bolą ale biało i już czuję @
W pon lub środę idę do gina, po ponad półrocznej przerwie :/

Dzien dobry dziewczęta w piąteczek piatunio!
Mi się wczoraj usnęło na kanapie i mąż mnie obudził po zakończonym odcinku więc tylko się przewaliłam z kanapy do łóżka 🤣
Temat na dziś: Wasza najlepsza randka 🙂

Czy Wy tez tak macie, że zaraz jak nasikaacie na patyk to momentalnie zaczyna mega boleć brzuch na okres jakby chciał powiedzieć " i na co ku*wa liczysz? Im comming!" :D
To już wiecie, że nasikałam jeszcze dziś bo temperatura nadal w góre, cyce bolą ale biało i już czuję @
U mnie zaczynają dreż ręce, zaczyna mi się robić gorąco, serce wali - stan podobny do paniki mam 😁😆😄

Taaak ledwo wczoraj zrobiłam test 10 dpo zaczęła mnie swędzieć warga na opryszczke... a często mi się robi przed @. Dzis już brzuch boli mega na @ i pewnie za chwilę zaczną się plamienia więc za 2 dni spodziewam się @. Oczywiście rozjebie mi to mój cały plan monitoringów 😆

Dzien dobry dziewczęta w piąteczek piatunio!
Mi się wczoraj usnęło na kanapie i mąż mnie obudził po zakończonym odcinku więc tylko się przewaliłam z kanapy do łóżka 🤣
Temat na dziś: Wasza najlepsza randka 🙂
to ja pierwsza od razu napisze, że nie cierpiałąm randek. Ale najlepszą randką była NIErandka z moim obecnym meżem. Umówiliśmy się, że będziemy się spotykać na sex ale się w sobie nie zakochujemy bo nie pchamy się w związki. Czysty układ. I ten pierwszy sex był meeegaaa 😍 często to wspominamy ;)

A ja w dniu rozkręcenia okresu założyłam białe striny i jasna spódnica… :D mądra ja. A jeszcze na konfe dziś idę i będę musiała pytania zadawać, ale przynajmniej głowa zajęta będzie.

Ja wczoraj jednak wybrałam rolki :D ale jak wróciłam to padłam o 21.30 spać. Mąż jeszcze do babci mojej poszedł, ale ja już nie miałam siły i chciałam spać :p

reklama
to ja pierwsza od razu napisze, że nie cierpiałąm randek. Ale najlepszą randką była NIErandka z moim obecnym meżem. Umówiliśmy się, że będziemy się spotykać na sex ale się w sobie nie zakochujemy bo nie pchamy się w związki. Czysty układ. I ten pierwszy sex był meeegaaa 😍 często to wspominamy ;)
Też miałam takiego "kolege" do seksu, ale był słaby w te klocki. Do tego miał tak małego, że nic nie czułam. Skończyło się po 3 razach 🤣🤣

Do góry