reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
ej czy jest tu ktoś kto ma kota i może mnie zapewnić, ze mój kot mnie nie zapomni jak mnie przez tydzień nie będzie? Już mi się serce kraje. Do tej pory tylko na 1 noc go zostawiałam... A już mam w głowie, że on sie budzi rano i nikogo nie ma 🥺
Nie zapomni :) mam dwa i zawsze dają radę! Spokojnie, upomną się o swoje pieszcczoty jak wrócisz ;)

Jeśli chodzi o Ich Troje to moja koleżanka zna osobiście Michała Wiśniewskiego, tzn jej starszy brat się z nim koleguje.
Zawsze robiliśmy sobie podśmiechujki z niej pytając, czy aby na pewno nie chce zostać kolejną jego żoną 😂
Nawet jak dostaliśmy zaproszenie na wesele jej i obecnego jej męża to pytaliśmy dla beki czy może Ich Troje zagra, ale niestety 🤪😂☹️ So sad

Jeśli chodzi o Ich Troje to moja koleżanka zna osobiście Michała Wiśniewskiego, tzn jej starszy brat się z nim koleguje.
Zawsze robiliśmy sobie podśmiechujki z niej pytając, czy aby na pewno nie chce zostać kolejną jego żoną 😂
Nawet jak dostaliśmy zaproszenie na wesele jej i obecnego jej męża to pytaliśmy dla beki czy może Ich Troje zagra, ale niestety 🤪😂☹️ So sad
Moja przyjaciółka przed moim ślubem miała sen, że zostawiłam mojego męża i wzięłam ślub z Michałem Wiśniewskim 😅

Ja właśnie wygooglałam, bo jednak żyję w jaskini 😂
Edit: dobrze, że wklepałam to sobie w trybie incognito, bo by mi wszędzie wyskakiwało :D
Ja sobie kiedyś bukkake googlałam bez incognito, bo mi kolega nie chciał powiedzieć, co to znaczy 🤪

Ja już przeleciałam Pracujące mamy, teraz Firefly Lane najnowszy sezon, ale tam idą smuteczki raczej.

A na weselu mojej koleżanki grał 😂

reklama
Do góry