Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja uwielbiam "Pracujące Mamy" - sikam ze śmiechu.no właśnie wszyscy tak mówią... chyba trzeba się za to wziąć chętnie bym obejrzała coś nowego, śmiesznego czego nie znam
o matko, jest cała eurowizyjna drama przecież, ja śledzę od początku xDJezusie Chytrusie... gdzie ja żyję... chyba powinnam wyjść z tej jaskini, ale się boję
Był jakiś tańczący murzyn w różowym?Pytam się mojego męża , do tej pory który Ci się podobał ( reprezentatnt) a on do mnie : "ten murzyn w różowym co tańczył"
Spokojnie, jeszcze nie dostałaś kopa na mamusie, to dopiero pojutrzeBoze, 4h czlowieka nie było. No nie nadrobie ale ja i tak juz skreslona w tym wątku
bejba znam tylko z make life harder i to mi wystarczyBejba to nasza reprezentantka na eurowizji xD
Tak , był , już nie pamiętam w którym kraju , ale pod koniec występu tak specyficznie tańczył wokół reprezentanta, też ubranego na różowo to jak ty oglądasz , że go nie widziałaś jak wymiatał xdBył jakiś tańczący murzyn w różowym?
Ooo tez lubię! Widziałam ze wyszedł ostatni sezon, muszę obejrzećJa uwielbiam "Pracujące Mamy" - sikam ze śmiechu.