Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To wesele premiumA na weselu mojej koleżanki grał
Ja kiedyś przybiegam do mojego 5 lat straszego brata z BRAVO w ręku i pytam "co to jest MMaasSSTttuRRacja?" a on mówi "Agnieszka, idź stąd"Ja sobie kiedyś bukkake googlałam bez incognito, bo mi kolega nie chciał powiedzieć, co to znaczy
Ja już przeleciałam Pracujące mamy, teraz Firefly Lane najnowszy sezon, ale tam idą smuteczki raczej.
BelgiaWidziałam murzyna w różowym. A ten co śpiewał to faktycznie taki wysuszony Sam Smith
Taaa „zastaw się a postaw się” xdTo wesele premium
a jak się spytałam Starego ile wg niego ma lat, to powiedział 36 xD kurna, ja mam 32... nie wiem co myslecEj musiałam wygooglać ile lat ma ta blond prowadząca. Myślałam, że jest po 60, a ona ma 48...
a jak się spytałam Starego ile wg niego ma lat, to powiedział 36 xD kurna, ja mam 32... nie wiem co myslec
Mój mówi, że ma męskie rysy twarzya jak się spytałam Starego ile wg niego ma lat, to powiedział 36 xD kurna, ja mam 32... nie wiem co myslec