Avy
Fanka BB :)
A wiesz kto to jest Bejba (czy jakoś tak)?ja też nie mam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A wiesz kto to jest Bejba (czy jakoś tak)?ja też nie mam
zielone włosy jak miał to ja już piłam alkohol czerwone włosy to lata świetnościJa pamietam, że byłam na koncercie Wiśniewskiego jak miał zielone włosy, to nie wiem który to rok ale wcześniej już tez ich lubiłam czyli zapewne to musiał być okres ok. 6-8 lat tak mi się wydaje
Co to do cholery jest?BEJBAAAAA GO GO
wiadomo, że wiem, może nie mam telewizji, ale nie mieszkam w jaskini ku zdziwieniu mojego młodszego o 10 lat rodzeństwa mam nawet tiktoka (pasywnie, ale mam!)A wiesz kto to jest Bejba (czy jakoś tak)?
Ja właśnie wygooglałam, bo jednak żyję w jaskiniwiadomo, że wiem, może nie mam telewizji, ale nie mieszkam w jaskini ku zdziwieniu mojego młodszego o 10 lat rodzeństwa mam nawet tiktoka (pasywnie, ale mam!)
Bejba to nasza reprezentantka na eurowizji xDCo to do cholery jest?
Ja jestem dziecko Zeppelinów! Mów do mnie po ludzku
Jezusie Chytrusie... gdzie ja żyję... chyba powinnam wyjść z tej jaskini, ale się bojęBejba to nasza reprezentantka na eurowizji xD