agu77
Moderator
Ogolnie to po pierwszym sezonie zaczęłam to czytać i powiem tak - całkiem przyjemne tylko inna kolejność niż w serialuPodziękuje znaczy nie był zły ale drugi bije go na głowę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ogolnie to po pierwszym sezonie zaczęłam to czytać i powiem tak - całkiem przyjemne tylko inna kolejność niż w serialuPodziękuje znaczy nie był zły ale drugi bije go na głowę
szkoda, ze mojego Starego nie ma, może by coś pokomentowałMojego męża komentarz mnie rozwalił ( Cypr) cytuję: A ten to śpiewa jakby mu ktoś na jajka nadepną
Umarłam
właśnie, ja też zaczełam czytać, ale nie skończyłam, bo teraz zamiast czytać jak normalna osoba, to oglądam tik tokiOgolnie to po pierwszym sezonie zaczęłam to czytać i powiem tak - całkiem przyjemne tylko inna kolejność niż w serialu
nie no, zawsze sobie można libido rozbudzić na płodne xDA co jest złego w dobrym trzonowaniu
Jak to nie???????? Ich troje to całe moje dzieciństwo! Może nie bawiłam się na zakrapianych imprezach, ale do teraz znam polowe ich piosenek na pamięćprzecież Ty jesteś młodą osobą! Npewno nie bawiłaś się przy "powiedz"!
Może się skusze a bardzo się różnią książki od serialu? Oprócz oczywiście kolejnościOgolnie to po pierwszym sezonie zaczęłam to czytać i powiem tak - całkiem przyjemne tylko inna kolejność niż w serialu
Jak to nie???????? Ich troje to całe moje dzieciństwo! Może nie bawiłam się na zakrapianych imprezach, ale do teraz znam polowe ich piosenek na pamięć
jak ja miałam 12 lat i się przy nich bawiłam! Jak ja miałam 12 lat to Ty miałaś ze 3Jak to nie???????? Ich troje to całe moje dzieciństwo! Może nie bawiłam się na zakrapianych imprezach, ale do teraz znam polowe ich piosenek na pamięć