reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

Nie zapomni, naprawdę 😅 tylko tak jak dziewczyny pisały - będzie pewnie obrażony 😁

Jak lubicie jakieś seriale typu friends, HIMYM to okropnie polecam The Office 😍 oglądałam Brooklyn 99, Friends, HIMYM, Modern Family i The Office jest wciąż moim nr 1 😁
lewd michael scott GIF
Mąż oglądał i rzeczywiście też się wkręciłam.
Ale ja przez niego wkręciłam się nawet w Chłopaków z baraków 😂

reklama
reklama
Jestem na półmetku szesnastego sezonu. Kiedyś oglądałam jeszcze w telewizji, potem w czasach zalukaj itp, a teraz powtarzam od początku. Zapomniałam ile to ma odcinków i sezonów 😅 miło się oglądało te pierwsze sezony, teraz im więcej ich odchodzi tym gorzej, nie ogarniam czemu to jeszcze ciągną 🫣
Ja jestem tylko nie na bieżąco z kilkoma ostatnimi odcinkami.
UWAGA SPOILER: pewnie słyszałaś, że w 19 sezonie odchodzi Meredith? To dopiero koniec serialu. Sezon 19 niby ma być ostatni.

Do góry