reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Pisałyście tu wcześniej u szczaniu na testy - Boże jak ja to kocham i nienawidzę 😂 kocham, bo kocham testowac jak jakaś pojebana. Ciążowe, owulaki, wszystko 😁 ale nienawidzę bo zawsze przy tym muszę zrobić taki syyyyf 😂 przy strumieniowych już dawno się wyleczyłam aby sikać bezpośrednio na testy, bo 90% zalewałam i były do kosza. Teraz grzecznie sikam najpierw do kubeczka, a później moczę test. Ale ja nawet podczas sikania do kubeczka potrafię sobie osaczać rękę 🤣 a jak zbyt mocny strumień to nie tylko 🤣🤣
Ja zawsze w "te dni" tak biegne do wc, że juz prawie sikam, a jeszcze kubeczek muszę wyjąć więc zdarza mi sie sikać juz w locie z doopą nad wc, osikać deskę, rękę i kubeczek. Więc grzecznie sprzątam, dezyfekuję po czym spokojnie robię test. Kocham sikać, nawet od 4 dni po już. Najgorszy czas od końca @ do owulki, potem a potem oczekiwanie i lekkie zniecierpliwienie do conajmniej 7 dni po😁😆😁 jak juz podejmę decyzję o koncu starań - to, najbardziej brakować mi będzie forum i tego dreszczyku oczekiwania na wynik testu.

Ja jestem tylko nie na bieżąco z kilkoma ostatnimi odcinkami.
UWAGA SPOILER: pewnie słyszałaś, że w 19 sezonie odchodzi Meredith? To dopiero koniec serialu. Sezon 19 niby ma być ostatni.
Ja nie oglądałam najnowszych ale z neta wiem wszystko co się wydarzy i z kim się pożegnamy 😂

reklama
Do góry