nindziaa
Moderator
A nie sory, on był z Danii ten rozowy Rumunii nie widziałamNo, ale tak zajeżdżał trochę tymi koreańcami BTS
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A nie sory, on był z Danii ten rozowy Rumunii nie widziałamNo, ale tak zajeżdżał trochę tymi koreańcami BTS
Ten z Rumunii najlepszy do tej pory dla mnie. I ta babeczka z Armenii tez była okej
oooo ja też oglądałam Bridgertonów to się Stary wkręcilTo on ze mną cisnął Sabrinę, Wednesday i nawet Brigertonów ja uwielbiam seriale dla nastolatek - fantastyka albo romans
Ja zawsze w "te dni" tak biegne do wc, że juz prawie sikam, a jeszcze kubeczek muszę wyjąć więc zdarza mi sie sikać juz w locie z doopą nad wc, osikać deskę, rękę i kubeczek. Więc grzecznie sprzątam, dezyfekuję po czym spokojnie robię test. Kocham sikać, nawet od 4 dni po już. Najgorszy czas od końca @ do owulki, potem a potem oczekiwanie i lekkie zniecierpliwienie do conajmniej 7 dni po jak juz podejmę decyzję o koncu starań - to, najbardziej brakować mi będzie forum i tego dreszczyku oczekiwania na wynik testu.Pisałyście tu wcześniej u szczaniu na testy - Boże jak ja to kocham i nienawidzę kocham, bo kocham testowac jak jakaś pojebana. Ciążowe, owulaki, wszystko ale nienawidzę bo zawsze przy tym muszę zrobić taki syyyyf przy strumieniowych już dawno się wyleczyłam aby sikać bezpośrednio na testy, bo 90% zalewałam i były do kosza. Teraz grzecznie sikam najpierw do kubeczka, a później moczę test. Ale ja nawet podczas sikania do kubeczka potrafię sobie osaczać rękę a jak zbyt mocny strumień to nie tylko
Ja nie oglądałam najnowszych ale z neta wiem wszystko co się wydarzy i z kim się pożegnamyJa jestem tylko nie na bieżąco z kilkoma ostatnimi odcinkami.
UWAGA SPOILER: pewnie słyszałaś, że w 19 sezonie odchodzi Meredith? To dopiero koniec serialu. Sezon 19 niby ma być ostatni.
Ten z teraz wygląda jak chudy Sam Smith, ale piosenka mi się nie podoba w sumie to jeszcze nikt mi się nie podobałOglądamy z mężem Eurowizję i mój mąż się mnie pyta gdzie ci mężczyźni jak oni się ubrali na różowo
znaczy ja ogólnie nie uważam, ze jest to poważny konkurs pokazujący prawdziwe umiejętności. Głownie to jest pajacowanie, ale przyjemnie obejrzećOglądamy z mężem Eurowizję i mój mąż się mnie pyta gdzie ci mężczyźni jak oni się ubrali na różowo
Prawdziwy mężczyzna różu się nie boiOglądamy z mężem Eurowizję i mój mąż się mnie pyta gdzie ci mężczyźni jak oni się ubrali na różowo