Brownie1992
Moderator
Chciałabym dać 2 reakcje do tego postapytasz dzika czy sra w lesie Wiadomo, że sikałam ale no nie było niespodzianek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chciałabym dać 2 reakcje do tego postapytasz dzika czy sra w lesie Wiadomo, że sikałam ale no nie było niespodzianek
Ja wysikam 26.05, chociaż jeszcze nie wiem czy będzie owu - jutro zobaczę na usg co tam jestLista pauzujących nam się zmniejsza
Wezcie wysikajcie coś pozytywnego w końcu!
w tym miesiącu można się z tej mojej bieli śmiać, dziwny był to cykl, taki zupełnie niestaraniowy więc ta biel jest mi też w miarę obojętna (no trochę mi smutno jak widzę ten biały test, ale jakaś jestem w tym cyklu całkowicie pogodzona z tym po prostu)Chciałabym dać 2 reakcje do tego posta
Ja chyba tez z grubsza niczego nie załuję. Może tylko mogłam darować sobie kilka przelotnych znajomości, które nic w moje zycie nie wniosły ani dobrego ani złego. I żałuję, że wcześniej nie zdecydowałam się na prawo jazdy, bo teraz czuję się w tym temacie jak osioł.Ja też niczego nie żałuje. Mimo, że podjęłam wiele złych decyzji i robiłam głupoty to wszystko doprowadziło mnie do miejsca w którym jestem dzisiaj
czemu jak osioł?Ja chyba tez z grubsza niczego nie załuję. Może tylko mogłam darować sobie kilka przelotnych znajomości, które nic w moje zycie nie wniosły ani dobrego ani złego. I żałuję, że wcześniej nie zdecydowałam się na prawo jazdy, bo teraz czuję się w tym temacie jak osioł.
ja mam 29 lat i nadal nie mam prawka, mój mąż w sumie też nie mieszkamy w mieście, nie planujemy się wyprowadzać więc póki co mamy inne priorytetyJa chyba tez z grubsza niczego nie załuję. Może tylko mogłam darować sobie kilka przelotnych znajomości, które nic w moje zycie nie wniosły ani dobrego ani złego. I żałuję, że wcześniej nie zdecydowałam się na prawo jazdy, bo teraz czuję się w tym temacie jak osioł.
Tez jestem DDA ale doświadczenia postrzegam przez pryzmat tego, na jak silną i zdolną do przetrwania osobą z tego wyszłam, niestety też pełną wątpliwości, nieśmiałości i trochę braku wiary we własne możliwości - choć gdy ludzie mnie poznają - oceniają mnie zupełnie odwrotnie.Dołączam do teamu DDA... powiem, że mało optymistyczne to co napisałaś o tych traumach
Mam nadzieje, że jednak pozytywny test będzie 31 maja i zamkniesz miesiąc z przytupemw tym miesiącu można się z tej mojej bieli śmiać, dziwny był to cykl, taki zupełnie niestaraniowy więc ta biel jest mi też w miarę obojętna (no trochę mi smutno jak widzę ten biały test, ale jakaś jestem w tym cyklu całkowicie pogodzona z tym po prostu)
Ale na przełomie maja i czerwca proszę się przygotować na całą gamę moich emocji, które tu będę wylewać
zobaczymy, tu już by się musiało duzo rzeczy zadziac, żebym się w ogóle zapisała na testowanie na ten koniec maja bo muszę dostać @ dzisiaj albo jutro i mieć owu w 10 albo 11dc, żebym miała 31.05 chociaż ten 9/10dpoMam nadzieje, że jednak pozytywny test będzie 31 maja i zamkniesz miesiąc z przytupem
dołączam się + na początku czerwca kończę 30, więc to będzie cała gama dodatkowych emocji xddw tym miesiącu można się z tej mojej bieli śmiać, dziwny był to cykl, taki zupełnie niestaraniowy więc ta biel jest mi też w miarę obojętna (no trochę mi smutno jak widzę ten biały test, ale jakaś jestem w tym cyklu całkowicie pogodzona z tym po prostu)
Ale na przełomie maja i czerwca proszę się przygotować na całą gamę moich emocji, które tu będę wylewać